Bilete de calatorie la un click distanta – pariul unui tanar iesean

busonline

Un tânăr ieșean a creat sistemul online în România care aduce mai aproape de consumatori biletele de călătorie Proiectul busonline.ro a pornit de la ideea lui Alexandru Tăbolcea, un tânăr antreprenor pasionat de tehnologie și programare și are ca scop îmbunătățirea transportului în comun.

Conceptul a pornit de la o simplă întâlnire care își propunea discutarea unei idei mai modeste. Atracția mea față de nou, de călătorie și contactul cu serviciile transportatorilor străini a făcut ca subiectul să capete amploare. Busonline.ro a apărut într-un mod natural, ca un mecanism ce are rolul de a ajuta atât transportatorii, cât și călătorii în eficientizarea întregului proces de cumpărare și administrare a biletelor. Lipsa unei astfel de platforme pe piața autohtonă nu a făcut decât să crească dorința de a vedea acest proiect realizat. Dorința de a aduce o idee inovativă la bun sfârșit, de a pune la îndemâna oamenilor un proces simplu și cuprinzător pentru o activitate uzuală, neglijată în tranziția cumpărăturilor spre mediul online”, a spus Alexandru Tabolcea, inițiatorul proiectului.

Cel mai simplu și sigur mod de rezervare a locului în autobuz este cumpărarea lui de pe busonline.ro!

Busonline.ro pune la dispoziția utilizatorilor o platformă specializată în vânzarea de bilete online pentru transportul terestru național, platformă gestionată de fiecare transportator pe traseul pentru care deține licență de transport.

În urma analizării sistemului de transport persoane și a soluțiilor similare existente pe piață am realizat planul de dezvoltare ce cuprinde funcționalitatea curentă și o serie de module unice ce urmează a fi adăugate în perioada următoare. Având alături o echipă tânără, încărcată cu entuziasm și o dorință arzătoare de afirmare, am făcut posibilă lansarea platformei în Decembrie 2015.”, a adăugat Alexandru Tăbolcea.

În prezent deja se vând bilete pentru mai multe curse ale partenerilor operatori de transport din România. Cumpărând online, călătorii pot beneficia de diferite discounturi oferite în funcție de timpul cu care își cumpără biletul înainte de călătorie. În funcție de această perioadă, se pot achiziționa bilete chiar și la jumătate de preț. De asemenea, transportatorii oferă discounturi pentru grupuri organizate, iar pentru copiii până în 12 ani însoțiți, 50% din prețul inițial.

Bilete în mai puțin de 3 minute

rezervare-busonline

Busonline.ro are un sistem inovativ de vânzare de bilete, iar echipa lucrează cu pasiune pentru satisfacerea nevoilor consumatorilor. Astfel, militează pentru standarde înalte de confort, calitatea călătoriei și, nu în ultimul rând, pentru siguranța călătorilor. Procesul prin care se achiziționează biletele nu durează mai mult de 3 minute. Practic, călătorul intră pe busonline.ro, efectuează căutarea, alege cursa dorită, introduce datele personale și face plata, apoi primește biletul pe e-mail, îl tipărește și va călători cu plăcere!

Destinații în toată România

Busonline.ro are ca obiectiv introducerea mai multor stații și destinații din România. „Fiecare transportator care deține licență de transport poate fi introdus pe platforma busonline.ro și va avea numai de câștigat. Împreună putem crea un sistem integrat de manangement ce are ca activitate transportul în comun, o rețea digitală de verificare a biletelor de către conducătorul auto, standarde noi pentru călători, servicii noi la bordul mijloacelor de transport, monitorizarea mașinilor în timp real și multe altele.”, a precizat Claudiu Palaghiu, general manager.

Busonline.ro este singurul și primul sistem din România orientat spre a oferi beneficii considerabile transportatorilor și călătorilor, garantând cel mai simplu și sigur mod de rezervare a locului în autobuz, la un click distanță.

INFO

busonline.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la “Bilete de calatorie la un click distanta – pariul unui tanar iesean”

  1. Pablo says:

    Buna ziua,

    o astfel de platforma exista inca din 2005 si se numeste Autogari.RO, care vinde bilete online pentru extrem de multe companii de transport persoane din Romania si nu numai. Un articol serios nu se bazeaza pe o minciuna. Autogari.RO a dezvoltat si sistemul de gestiune rezervari si vanzari bilete REZMax si reteaua de agentii Bileteria.ro.

    1. Escobar says:

      Avand in vedere ca autogari.ro este o comedie de site si se axeaza pe japca si prostitul transportatorilor, nicidecum pe sprijinul lor si a calatorilor, cu siguranta articolul nu se bazeaza pe o minciuna. O zi usoara Pablo!

Scrie un comentariu: