Biker’s Weekend

 

* 19-21 august 2011 * Pietrarie, Bucium

Timp de trei zile, in zona Pietrarie-Bucium, bikerii ieseni vor avea ocazia sa participe la diferite concursuri, sa asculte muzica rock pina spre dimineata si sa se bucure de timpul petrecut in natura. Locatia este una deosebita, la marginea padurii, iar  cazarea se poate face la cort, hamac, casute sau la pensiunile din imprejurimi.

Primirea participantilor si camparea in locatie sint programate vineri, de la ora 14. De la ora 20, vor concerta trupele Reflexions of reality, Rava si Luna Amara.

Simbata distractia va continua cu supunerea participantilor curajosi la un test. Acestia vor merge cu bicicletele pe un traseu cu obstacole naturale, in intervalul 12-14. Intre orele 14 si 19 vor avea loc mai multe concursuri, precum cele de mers incet, de tricouri ude, de baut bere ori de impins butoaie. Cei mai buni vor fi premiati incepind cu ora 20. De la 21, atmosfera va fi intretinuta cu muzica rock, in compania trupelor C.O.L.B. si Bucovina (participanta la festivalul de la Wacken, Germania). Dupa concertele sustinute de acestea, se va da startul unui midnight show, iar dintre ingredientele acestuia nu va lipsi berea ieftina.
Evenimentul este organizat de Trust MC si East Side Dogs din Iasi.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: