Pentru al doilea an consecutiv, ieşenii pedalează, vibrează şi visează cu Arcadia!


Duminică, 13 iulie 2014, ora 11:30 sunt aşteptaţi în piaţa Palatului Culturii toţi iubitorii de ciclism, indiferent de vârstă. Ei vor fi invitaţi să îmbrace tricoul BikeVibe şi să străbată în ritm de plimbare traseul prestabilit: Palatul Culturii – Str. Anastasie Panu – Str. Sf. Lazăr – Podu Roş – Splai Bahlui dreapta – Bd. Tudor Vladimirescu – Str. Elena Doamna – Str. Anastasie Panu – Palatul Culturii.

La sosirea din turul ciclist, participanţii vor fi răsplătiţi pentru efort şi entuziasm cu o mulţime de surprize: 70 de premii în valoare de peste 19.000 lei la tombola evenimentului, cu şanse egale de câştig pentru toţi care care au pedalat alături de Arcadia, precum şi cadouri speciale din partea sponsorilor.

Lansat sub sloganul „Pedalează, vibrează, visează!”, turul ciclist Arcadia BikeVibe este un eveniment organizat în fiecare an de reţeaua Arcadia, cu prilejul „zilei sale de naştere”, sărbătorită în luna iulie. La 4 ani de activitate, echipa Arcadia este mai sigură ca niciodată de misiunea sa în slujba sănătăţii şi pledează pentru un stil de viaţă echilibrat şi pozitiv, din care nu trebuie să lipsească sportul, alimentaţia corectă, evaluarea medicală periodică, optimismul şi încredera. Şi, evident, înţelepciunea de a găsi timp, în programul aglomerat al vieţii moderne, pentru clipe de relaxare şi de bună dispoziţie.

Gândeşte-te la tine, la sănătatea ta, la viitorul tău – acesta e mesajul BikeVibe, îmbrăţişat de altfel şi de susţinătorii generoşi ai evenimentului: Hill Center, Vision for You, Ispal, Kosarom, Raiffeisen Bank, Betty Ice, Fiterman Pharma, Auchan, Dorna-Izvorul Alb, Nike, Club Armony, Little Texas, Rodotex.

Desfășurătorul de principiu al acțiunii în ziua de 13 iulie este:

11:30 –   Sosire participanți la Palatul Culturii; procedură de înscriere – participanții primesc bilete de tombolă și tricouri BikeVibe gratuite (în limita stocului disponibil), care trebuie îmbrăcate pe durata turului.

12:30 –   Plecare în turul ciclist, pe traseul: Palatul Culturii – Str. Anastasie Panu – Str. Sf. Lazăr – Podu Roș – Splai Bahlui dreapta – Bd. Tudor Vladimirescu – Str. Elena Doamna – Str. Anastasie Panu – Palatul Culturii

13:30 –   Oră aproximativă de revenire de pe traseu a grupului de bicicliști în piața Palatului Culturii; pe măsură ce sosesc, participanții sunt validați, primesc cadouri gratuite și depun biletele de tombolă în urna BikeVibe.

14:00 –   Tragerea la sorți a premiilor tombolei BikeVibe și înmânarea premiilor. Pe durata tombolei, va avea loc și o demonstrație de zumba pentru copii și adulți. Încheiere

INSCRIERI

Înscrierea la turul ciclist BikeVibe este gratuită şi se face online, pe pagina dedicată evenimentului de pe site-ul Arcadia (www.arcadiamedical.ro), unde sunt disponibile şi toate detaliile despre eveniment, organizare şi regulament.

Înscrierea la turul ciclist Arcadia BikeVibe se face online, pe pagina dedicată evenimentului de pe site-ul Arcadia, începând cu data de 30 iunie. Adresa de e-mail a celor înscriși este necesară pentru informarea operativă a participanților cu privire la desfășurarea acțiunii.

INFO

www.arcadiamedical.ro/bikevibe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: