Big band-ul Operei si Adi Cristescu, in Verve

Concertul va fi sustinut in contextul sarbatorilor de iarna, iar intrarea costa 20 de lei.

Verve Caffe&Panorma din Moldova Mall va asteapta sa petreceti astazi, de la ora 21, o seara de neuitat alaturi de OpIS Band si Adi Cristescu. Concertul va fi sustinut in contextul sarbatorilor de iarna, iar intrarea costa 20 de lei. Cei interesati pot face rezervari la numarul de telefon 0754372672.

OpIS BandOpIS Band, big band-ul Operei iesene, s-a infiintat in 2007, distributia initiala numarind doar sapte artisti. In prezent, trupa este alcatuita din 20 de muzicieni, majoritatea angajati ai Operei si cadre didactice ale Universitatii de Arte “George Enescu”. Din acesta fac parte doi solisti vocali – Irina Gorga si Ionut Urdes -, percutionisti si interpreti la urmatoarele instrumente: clapa, bass, trompeta, trombon, corn, saxofon si flaut. Impreuna abordeaza stiluri muzicale variate, cum ar fi jazz, blues, dixieland, swing, latino jazz ori bossa nova. OpIS Band este un proiect muzical ambitios, lansat din dorinta de a avea primul big band care sa reprezinte regiunea Moldovei.

Cei 20 de muzicieni au o solida formare artistica si aduc o amprenta personala, un sound inedit unor piese precum In the mood”, “New York”, “Fever”, “Feeling good”, “Moondance”, “Something stupid”, “I ain’t got nobody, “The girl from Ipanema”, “Pretty women”, “Midnight in Moscow” sau “Fly me to the moon”. Big band-ul Operei iesene a mai concertat alaturi de interpretul si compozitorul Adi Cristescu in luna iunie a acestui an, la Casa de Cultura a Studentilor.

Autor: Loredana OPREA, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: