Big – Band Christmas

Vineri, 17 decembrie 2010, ora 18.30, la Casa de Cultura a Studentilor, Opera Nationala Romana Iasi si Opis Band va invita la Big – Band Christmas.

Intr-o societate romaneasca invadata din ce in ce mai des de non-valoare, resimtim nevoia acuta de a repera si a ne impartasi din realizarile pe care le daruieste lumii talentul autentic. Este cazul Opis Band, formatie ce ne propune o muzica de foarte buna calitate, rezultat al unui lung proces de formare, de perfectionare profesionala si de patrundere in intimitatea-i datatoare de sensuri.

Biografia formatiei este legata de anul 2007 – anul in care aceasta a luat nastere, “distributia” initala numarand sapte artisti temerari, pentru ca odata cu trecerea timpului, noi artisti si iubitori ai muzicii de calitate sa-si aduca aportul in transmiterea mesajului muzical.
Astazi Opis Band inseamna 20 de tineri muzicieni – absolventi ai Universitatii de Arte “George Enescu” din Iasi, sau chiar cadre didactice in cadrul Universitatii de Arte “George Enescu” – specializati in apanajul tehnic si interpretativ specific fiecarui instrument in parte, incluzandu-i si pe cei doi solisti vocali.

Repertoriul prezinta o paleta larga de genuri muzicale, jazz, blues, dixieland, arcul de bolta constituindu-l claritatea mesajului si inducerea unei stari de exaltare, detasare si buna dispozitie. Sursa: opisband.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Jazz in Copou – Jam Session Night @Meru

Film la Meru: Plimbare sub clar de lună cu bunicul @Kinedok

Film la Meru: ”Hala Matache Măcelarul-O rană urbană adâncă”

Expoziţia de fotografie “În căutarea lui Ţepeş Voievodul”, Saint-Pierre-lès-Elbeuf, Franţa

Scrie un comentariu: