Biciclescu dezbraca biciclisti si bicicliste din Bucuresti

biciclescu_dezbraca_biciclisti_din_bucurestiBiciclescu ar fi putut fi un nume de familie reușit și am fi început aceste rânduri zicând că în România există n oameni cu acest nume de familie. Dar din câte știm, niciun român nu are, din păcate, acest nume de familie. 

Astfel că Biciclescu, contrar așteptărilor, nu-i un magazin de biciclete și niciun meșter atotștiutor. Nu-i un brand de biciclete, un service de biciclete sau un nume de utilizator pe un site de vândut biciclete la mâna a doua.

Biciclescu este un personaj fictiv care dezbracă bicicliștii – atât la propriu, cât și la figurat – pentru a le spune povestea și a le expune fragilitatea.
În spatele lui Biciclescu sunt doi prieteni pasionați, printre altele, și de biciclete.

De ce se dezbracă bicicliștii de pe Biciclescu.ro?

Pentru că vor. Primii oameni pe care i-am contactat au fost amici de-ai mei, bicicliști înrăiți, oameni implicați în comunitatea bicicliștilor din București. Da, chiar există o astfel de comunitate organizată. It’s a thing!

Am contactat oameni care au ateliere și afaceri și lucrează într-un domeniu ce are de-a face cu pedalatul. Am primit multe răspunsuri pozitive din partea acestor oameni pentru că au înțeles “trucul”, au înțeles ideea, au înțeles de ce facem asta.

Acum, după o lună, suntem efectiv “bombardați” cu cereri de implicare. Acum câteva ore am fost cu Radu la o întâlnire cu o viitoare dezbrăcată româncă ce locuiește de cinci ani în Olanda. Vrea să se implice pentru că știe cât de importantă este bicicleta într-un mediu urban.

alina_biciclescu4-6003

Alina

Episodul 1: Lucian Simion, sufletul BițaColor

Episodul 2: 28 de ani, 8 copci, 4 tatuaje, 2 roți, Mădă.

Episodul 3: Matei “Matincă” Marius dă mereu tot ce are

Episodul 4: Alina în etape: tace, analizează, face.

INFO

www.biciclescu.ro

www.facebook.com/biciclescul

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: