Bicaz Kayak Fest, editia I

bicaz-kayak-fest

In zilele de  3 si 4 octombrie 2015 iubitorii ambarcatiunilor usoare sunt asteptati pe lacul Izvorul Muntelui (Bicaz) de la poalele masivului Ceahlau din judetul Neamt, unde va avea loc prima editie a evenimentul Bicaz Kayak Fest, manifestare ce urmareste promovarea, incurajarea si dezvoltarea comunitatii kaiaciste din Romania, a relatiilor interumane bazate pe fair-play si respect reciproc, precum si promovarea celei mai pitoresti zone din judetul Neamt.

Locul de START/FINISH al competitiilor din cadrul evenimentului Bicaz Kayak Fest  va fi pe plaja satului Ceahlau.

Pentru ziua de de sambata, 3 octombrie 2015 sunt programate concursurile de maraton si semi-maraton:

  • Concursul de maraton  va desfasura pe o distanta de 40 de kilometri, cu plecare de pe plaja satului  Ceahlau spre barajul Bicaz si retur.
  • Concursul de semi-maraton se va desfasura pe o distanta de 20 de kilometri, cu plecare de pe plaja satului Ceahlau spre barajul Bicaz , cu intoarcere in dreptul satului Izvorul Alb si retur.

Traseele sunt usoare si frumoase, (nu necesita pregatire fizică deosebita) in asa fel incat după parcurgerea lor sa avem cu totii suficienta energie pentru a ne bucura de o seara minunata alaturi de prieteni.

Duminica, 4 octombrie 2015 cei care mai au energie si vor sa castige un caiac Riot Brittany oferit de Hibiscus Sport pot participa la concursuri de eskimo-rolling  si sprint. Marele premiu se va acorda castigatorului desemnat al celor trei probe maraton, eskimo-rolling si sprint.

Bicaz Kayak Fest este ocazia perfecta de a explora frumoasa regiune a lacului Bicaz din imediata apropiere a Parcului National Ceahlau si de a lua parte la un eveniment sportiv inedit. Sunteti asteptati sa padelati si sa va consumati energia  pe apa , intr-un cadru natural impresionant!

INFO

Bicaz Kayak Fest

E-mail: contact@bicazkayakfest.ro

Telefon: Bogdan Iftemie , 0723297471

bicazkayakfest.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: