Bicaz Kayak Fest 2018

Iti place apa, aerul proaspat de munte si miscarea ? Daca raspunsul este DA trebuie sa fii prezent pe 26 si 27 Mai 2018 la a IV-a ediatie a Bicaz Kayak Fest, eveniment care ii reuneste pe toti iubitorii de ambarcatiuni usoare din Romania!

Astfel esti asteptat in Portul turistic Bicaz pe malul lacului Izvorul Muntelui (Bicaz) de la poalele masivului Ceahlau din judetul Neamt, pentru a vedea privelisti minunate, a intalni localnici ospitalieri, pentru a gusta mancarea traditionala moldovenesca si pentru a participa pe apa cu un caiac sau o canoe la concursurile organizate pentru toata lumea, indiferent de varsta!

Sambata, 26 mai 2018 de la ora 10:00  poti sa participi la un maraton de 40 de kilometri, sau la un semi-maraton de 20 kilometri, iar seara te vei distra cu cei mai faini oameni la petrecerea organizata. Duminica, 27 mai 2018 de la ora 11:00  te asteapta alte 2 concursuri: unul de sprint cu plecare de la Barajul Bicaz pana in dreptul Portului turistic Bicaz si al doilea de eskimo-rolling, tehnica de a roti caiacul rasturnat.

Nimeni nu ar trebui sa lipseasca nici anul acesta de la Bicaz Kayak Fest deoarece premiile puse in joc la tombola sunt insemnate, marele premiu fiind un CAIAC in valoare de 1000 de euro.

Bicaz Kayak Fest este organizat de Primaria Bicaz in parteneriat cu Asociatia Holismed si urmareste promovarea sanatatii prin miscare, incurajarea si dezvoltarea comunitatii caiaciste din Romania prin adunarea intr-o competitie sportiva deschisa a iubitorilor amatori si profesionisti de caiac, canoe si alte ambarcatiuni fara motor din tara si strainatate.

Sunteti asteptati in weekendul de Rusalli sa padelati si sa va consumati energia pe apa , intr-un cadru natural impresionant la Bicaz Kayak Fest 2018!

INFO

www.bicazkayakfest.ro

www.facebook.com/bicazkayakfest

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: