Bicaz Kayak Fest 2017

Daca va place apa, aerul proaspat de munte si miscarea , va invitam sa participati in zilele de  3 si 4  iunie 2017  la a III-a  editie  a Bicaz Kayak Fest, eveniment care ii reuneste pe toti iubitorii de  ambarcatiuni usoare din Romania!

Va asteptam la Bicaz Kayak Fest pe malul lacului Izvorul Muntelui (Bicaz) de la poalele masivului Ceahlau din judetul Neamt, pentru a vedea privelisti minunate, a intalni  localnici ospitalieri, pentru a gusta  mancarea traditionala moldovenesca si pentru a participa la concursuri pentru toata lumea: maraton  de  40 km, semi-maraton de 20 km, concursuri de sprint si eskimo-rolling,  precum si alte activitati distractive menite sa transforme  weekendul de Rusalli in  unul de neuitat!

Bicaz Kayak Fest este  manifestarea sportiva ce urmareste promovarea, incurajarea si dezvoltarea comunitatii caiaciste din Romania prin adunarea  intr-o competitie deschisa a iubitorilor amatori si profesionisti de caiac, canoe si alte ambarcatiuni fara motor din tara si strainatate.

Sambata 3 iunie 2017,  toti concurentii care participa in cadrul Bicaz Kayak Fest la maraton si semi-maraton vor pleca din Portul Turistic Bicaz  catre Viaduct (coada lacului)  si retur,  cu mentiunea ca cei de la semi-maraton vor intorce in dreptul satului Izvorul Alb. Traseele sunt usoare si frumoase, nu necesita o pregatire fizica deosebita, astfel incat dupa parcurgerea lor participantii sa aiba  suficienta energie pentru a putea participa seara  la o petrecere  minunata alaturi de prieteni.

Duminica 4  iunie 2017,  cei care vor sa castige premiile insemnate oferite de sponsori pot participa la concursurile de eskimo-rolling  si sprint,  iar dupa aceea ne vom bucura cu totii la festivitatea de premiere.

Luni 5,  iunie 2017, fiind Sarbatoarea Rusaliilor si fiind o zi nelucratoare, va invitam sa va petreceti timpul tot in zona incercand traseele pitoresti din Masivul Ceahlau aflat in imediata apropiere a Lacului Bicaz.
Nimeni nu ar trebui sa lipseasca anul acesta de la Bicaz Kayak Fest deoarece  premiile puse in joc sunt insemnate, iar toti cei care se inscriu la concurs  vor participa automat  la tombola finala unde marele premiu este un CAIAC in valoare de 1000 de euro.

INSCRIERE

Inscrierile la concursurile din cadrul Bicaz Kayak Fest au loc AICI. INSCRIEREA  la acest consurs presupune ACCEPTAREA si RESPECTAREA regulamentului oficial. Pentru a vedea regulamentul oficial , apasa AICI. Taxa de participare la Bicaz Kayak Fest 2017 este de 50 de lei si se plateste la fata locului.

Va asteptam sa padelati si sa va consumati energia  pe apa , intr-un cadru natural impresionant la Bicaz Kayak Fest 2017 !

INFO

www.bicazkayakfest.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: