Bicaz Kayak Fest 2016

lucru2 rambu

Daca va plac apa, aerul proaspat de munte si miscarea , va invitam sa participati in zilele de  18 si 19 iunie 2016  la a doua editie  a evenimentul care reuneste toti iubitorii de  ambarcatiuni usoare din Romania!

Va asteptam la Bicaz Kayak Fest pe malul lacului Izvorul Muntelui (Bicaz) de la poalele masivului Ceahlau din judetul Neamt, pentru a vedea privelisti minunate, a intalni  localnici ospitalieri, pentru a gusta  mancarea traditionala moldovenesca si pentru a participa la concursuri pentru toata lumea: maraton  de  40 km, semi-maraton de 20 km, concursuri de sprint si eskimo-rolling,  precum si alte activitati distractive menite sa transforme  weekendul de Rusalli in  unul de neuitat!

Bicaz Kayak Fest este  manifestarea sportiva ce urmareste promovarea, incurajarea si dezvoltarea comunitatii caiaciste din Romania prin adunarea  intr-o competitie deschisa a iubitori amatori si profesionisti de caiac, canoe si alte ambarcatiuni fara motor din tara si strainatate.

Sambata, 18 Iunie 2016  toti concurentii care participa in cadrul Bicaz Kayak Fest la maraton si semi-maraton vor pleca de pe plaja satului Ceahlau spre barajul Bicaz si retur,  cu mentiunea ca cei de la semi-maraton vor intorce in dreptul satului Izvorul Alb. Traseele sunt usoare si frumoase, nu necesita o pregatire fizica deosebita, astfel incat dupa parcurgerea lor participantii sa aiba  suficienta energie pentru a putea participa seara  la o petrecere  minunata alaturi de prieteni.

Concursul de maraton se va desfasura pe o distanta de 40 de kilometri, cu plecare de pe plaja satului  Ceahlau spre barajul Bicaz si retur. Concursul de semi-maraton se va desfasura pe o distanta de 20 de kilometri, cu plecare de pe plaja satului Ceahlau spre barajul Bicaz , cu intoarcere in dreptul satului Izvorul Alb si retur.

Duminica, 19 Iunie 2016  cei care vor sa castige premiile insemnate oferite de sponsori pot participa la concursurile de eskimo-rolling  si sprint,  iar dupa aceea ne vom bucura cu totii la festivitatea de premiere.

Locul de START/FINISH al competitiilor din cadrul evenimentului Bicaz Kayak Fest  va fi pe plaja satului Ceahlau.

Luni, 20 Iunie 2016, fiind Sarbatoarea Rusaliilor si fiind o zi nelucratoare, va invitam sa va petreceti timpul tot in zona padeland pe raul Bistrita (pentru cei cu caiace de plastic) sau incercand traseele pitoresti din Masivul Ceahlau aflat in imediata apropiere a Lacului Bicaz.

Va asteptam sa padelati si sa va consumati energia  pe apa , intr-un cadru natural impresionant la Bicaz Kayak Fest 2016!

INFO

www.bicazkayakfest.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: