BiblioZen: “Secretele unui conflict reușit”

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași în colaborare cu Asociația „Om Nou, Conștiință Nouă” (OMNOCON) invită publicul duminică, 22 ianuarie 2017, începând cu orele 12.00, la Sala de lectură, la workshop-ul „Secretele unui conflict reușit”, susținut de Gabriela Tașcă, formator și consilier pentru dezvoltare personală.

Conflictul este o parte naturală și face parte din evoluția noastră personală și relațională. De ce? Pentru că suntem fiinţe umane, cu dorinţe, idei, atitudini, nevoi, sentimente, comportamente, temperamente şi scopuri proprii; iar când acestea diferă, apare conflictul. De cele mai multe ori are la baza lupta pentru putere sau nevoia de a-l domina pe celălalt.

Conflictele în sine nu sunt o problemă, ci reacţiile noastre faţă de ele. În multe cazuri, cuplurile nu abordează deschis conflictele, pentru că nu i-a învăţat nimeni cum să o facă şi, ca rezultat, conflictele sunt îngropate şi pot ieşi la iveală mai târziu, împiedicând dezvoltarea normală a relaţiei.

De ce să vorbim despre conflict? Fiindcă este o parte inevitabilă a vieții. Apare peste tot, creează relații noi, pe unele le modifică – le face să înceteze sau, dimpotrivă, le întărește. Cu toții ne simțim în alt mod după ce trecem printr-un conflict, ceva se zguduie în noi și apoi relația se reașează, în alt mod. Cum să îi facem față? Ce strategii de soluționare a situațiilor conflictuale putem aplica? Vom afla răspuns la toate aceste întrebări la întâlnirea din 22 ianuarie.

Având peste 26 de ani de activitate în domeniul financiar-bancar, 17 ani de vânzări și 9 ani de training, Gabriela Tașcă a devenit pasionată de domeniul relațiilor interumane. Pentru că de-a lungul timpului a observat că un subiect acaparează din ce în ce mai des interesul oamenilor, s-a gândit să ne propună să discutăm relaxat despre… conflict.

INSCRIERE

Participarea este gratuită. Pentru o mai bună organizare a evenimentului, vă rugăm să vă înscrieți completând formularul online disponibil la adresa evolutieintegrativa.ro/secretele-unui-conflict-reusit/.

 

 „BiblioZen” se desfăşoară în cadrul proiectului „Viață și spiritualitate” al Bibliotecii Judeţene, se adresează tuturor membrilor comunităţii interesaţi de informaţii din zona curentelor spirituale contemporane şi se desfăşoară prin întâlniri periodice în care se dezbat diverse teme din zona practicilor şi sistemelor spirituale, ale dezvoltării şi armonizării personalităţii. Iniţiat în noiembrie 2013, proiectul se află la a patra ediţie şi este coordonat de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” şi psihologul Luminiţa Dana Leonte, Vicepreşedintele Asociaţiei „Om Nou, Conştiinţă Nouă”.

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail bibliozeniasi@gmail.com

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

PE ACEEASI TEMA:

Beginner’s Workshop Salsa & Bachata by Magnitude

BOOK-ătăria: „Aventurile gastronomice, deloc aproximative, ale lui Vlad Mușatescu”

Clubul de lectura nu intra in vacanta

„Biblioteca de vacanță” continuă și în luna august la filialele Bibliotecii Județene Iași

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: