BiblioZen: „Conflictul interpersonal sub lupă”

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași în colaborare cu Asociația „Om Nou, Conștiință Nouă” (OMNOCON) invită publicul duminică, 28 mai 2017, începând cu ora 12.00, la Sala de lectură (Bd. Ștefan cel Mare nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin.), la workshop-ul gratuit „Conflictul interpersonal sub lupă”.

Acesta este susținut de Oana-Liliana Timofte, consilier pentru dezvoltare personală, trainer, profesor psiholog. Cu acest workshop se încheie cea de a IV-a ediție a Proiectului BiblioZen.

Participarea este GRATUITĂ!

Se întâmplă să avem conflicte interpersonale. Se întâmplă uneori să am conflicte!? Se întâmplă foarte des să am conflicte?! Tot timpul am conflicte?! Cât de prezent este conflictul în viața ta? Și când apare… cum reacționezi? Îi zâmbești sau te uiți urât la el? Fugi sau rămâi? Argumentezi sau taci? Chemi ajutor sau te lupți singur? Râzi? Plângi? Te înfurii? Pășești peste el și îți vezi mai departe de drum?

Conflictul este o componentă atât de naturală, de indispensabilă a vieţii noastre cotidiene şi a relaţiilor cu ceilalţi, încât, de regulă, nu îl analizăm, nu ne gândim la el sau nu îl studiem. Uneori conflictele nu sunt ceea ce par a fi. În cazul unui conflict ceea ce se vede poate fi exact ceea ce se vede, alteori e o fotografie, ar putea părea și o bună piesă de teatru cu actori profesioniști. Se poate întâmpla ca un conflict să fie de fapt o poveste, alteori întâlnirea unor povești de viață la o răscruce de drum.

Deşi cei mai mulţi privesc conflictul ca pe o forţă negativă şi distructivă, el poate deveni o şansă pentru maturizare, învăţare, schimbare. Daca vrei să privești din mai multe puncte de vedere conflictele, dacă vrei să le înțelegi mai bine și să le transformi în șanse de schimbare pozitivă pentru tine, te aștept la acest workshop să analizăm împreună conflictele… sub lupă! Este un workshop cu dedicație… pentru conflictele din interiorul/exteriorul tău!

 

„BiblioZen” se desfăşoară în cadrul proiectului „Viață și spiritualitate” al Bibliotecii Judeţene, se adresează tuturor membrilor comunităţii interesaţi de informaţii din zona curentelor spirituale contemporane şi se desfăşoară prin întâlniri periodice în care se dezbat diverse teme din zona practicilor şi sistemelor spirituale, ale dezvoltării şi armonizării personalităţii. Iniţiat în noiembrie 2013, proiectul se află la a patra ediţie şi este coordonat de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” şi psihologul Luminiţa Dana Leonte, Vicepreşedintele Asociaţiei „Om Nou, Conştiinţă Nouă”.

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail bibliozeniasi@gmail.com

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: