BiblioZen: „Acceptarea, iertarea și bucuria – Trei Daruri Magice”

afis-bibliozen-18-dec-2016

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în colaborare cu Asociația „Om Nou, Conștiință Nouă” (OMNOCON), invită publicul duminică, 18 decembrie 2016, începând cu orele 12.00, la Sala de lectură, la conferința „Acceptarea, iertarea și bucuria – Trei Daruri Magice”, susținută de Raluca Rusu, consilier pentru dezvoltare personală.

În cadrul acestui eveniment exista și un invitat special în persoana domnului ing. Florin Gheorghiță, care va va prezenta o tematică specială intitulată „Suflete și îngeri”. Publicul va avea oportunitatea de a primi un autograf din partea distinsului cercetător. Florin Gheorghiță a publicat mai multe volume despre fenomene din realitatea înconjurătoare aflate la limita cunoașterii umane, care s-au bucurat de un mare succes în rândul cititorilor. De același autor, la Editura Polirom au apărut volumele: Karma și taina reîncarnării, Dezvăluiri din invizibil, Marile taine ale omenirii, Strania energie a gândirii, Straniile inteligențe invizibile.

Moștenirea noastră emoțională este felul în care am fost tratați în trecut, în copilărie și, mai mult, felul în care ne-a făcut să ne simțim acel tratament. Cu toții ducem în spate o astfel de moștenire și este important pentru noi să devenim conștienți de conținutul ei, deoarece ne influențează în mod esențial relațiile și calitatea vieții.

INSCRIERE

Ne întâlnim într-o zi de duminică, în apropierea Crăciunului să căutăm fiecare în bagajul său și să hotărâm ce facem cu ceea ce am găsit. Participarea este gratuită. Pentru o mai bună organizare a evenimentului, vă rugăm să vă înscrieți completând formularul online disponibil la adresa evolutieintegrativa.ro.

 „BiblioZen” se desfăşoară în cadrul proiectului „Viață și spiritualitate” al Bibliotecii Judeţene, se adresează tuturor membrilor comunităţii interesaţi de informaţii din zona curentelor spirituale contemporane şi se desfăşoară prin întâlniri periodice în care se dezbat diverse teme din zona practicilor şi sistemelor spirituale, ale dezvoltării şi armonizării personalităţii. Iniţiat în noiembrie 2013, proiectul se află la a patra ediţie şi este coordonat de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” şi psihologul Luminiţa Dana Leonte, Vicepreşedintele Asociaţiei „Om Nou, Conştiinţă Nouă”.

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail bibliozeniasi@gmail.com

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

PE ACEEASI TEMA:

Concursul de desene hazlii și caricaturi „Jocurile copilăriei”, Ediția a IV-a, 2018

Lansarea volumelor „100 de cărți de acum 100 de ani, la Iași” și „100 de ani de grafie românească”

Conferințele Centenarului: „Marele Război” și mica istorie

Conferință,dezbatere-Rolul familiei, al educației și al armatei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Cum se construiește o carieră artistică astăzi. Mărturii ale Maeștrilor” – conferința la UNAGE Iasi

Kogălniceanu, omul Unirii – expoziție la Muzeul „Mihail Sadoveanu”

Expoziţia Naţională „Icoana – credinţǎ şi tradiţie”, ediția a IV-a, la Palatul Culturii din Iași

Expoziția „Alexandru Ioan Cuza și epoca sa”, la Muzeul Unirii din Iași

Scrie un comentariu: