Biblioteca Vie – Citește un profesionist, ediția a VIII-a

Echipa CIPO UAICDacă eşti un student interesat de evenimente de carieră, Echipa CIPO te invită miercuri, 29 mai 2013, la ora 17.00, la o întâlnire de tip Biblioteca Vie, pentru a ”citi” un profesionist. Evenimentul se va desfăşura la Librăria Orest Tafrali, situată în Corpul A al Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. (În cazul în care nu cunoşti locaţia, ţi-am pregătit o hartă ajutătoare la finalul articolului.)

Biblioteca Vie este asemenea unei biblioteci obişnuite, din care cititorii interesaţi împrumută cărţi pentru o perioadă limitată de timp (30 minute), le citesc şi le returnează bibliotecarului, pentru a fi răsfoite de următorii cititori interesaţi. Sunt două diferenţe majore însă: cărţile sunt persoane, iar citirea lor presupune dialogul cititorului cu acestea.

Proiectele derulate de CIPO în ultimii ani au scos în evidenţă atât nevoia studenţilor de a intra în contact cu specialişti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaşte poveştile de succes, cât şi dorinţa foştilor studenţi ai Universităţii de a dărui din experienţa lor, într-un cadru mai puţin formal. Așadar, evenimentul Biblioteca Vie –“Citeşte“ un profesionist facilitează întâlnirea studenților cu profesioniști din domeniile lor de studiu printr-o metodă specifică educației nonformale.

„CĂRȚI”

“Cărţile” (poveștile acestora pot fi citite accesând linkurile atașate numelor de mai jos) de la această ediţie sunt:

ÎNSCRIERI

Intrarea este liberă!

Pentru a participa la acest eveniment, trebuie să completezi formularul de de pe pagina:

HARTA TAFRALI

HARTA TAFRALI UAICINFO

www.cariera.uaic.ro

www.facebook.com/cipouaic

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: