“Biblioteca de Sport”

biblioteca de sport

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi în parteneriat cu Centrul Diecezan Caritas Iași prin Centrul de Resurse pentru Familii și Clubul Sportiv Master San din Iași vă invită joi, 25 august 2016, ora 16.00 pe esplanada de la CUB (Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 10) la o noua sesiune de lectură și sport din cadrul proiectului „Biblioteca de Sport”.

Proiectul este inițiat de Biblioteca Județeană Iași și se va desfășura săptămânal pe tot parcursul lunii august (5 săptămâni = 5 sesiuni).

Joi, 1 septembrie 2016, are loc ultima activitate de sport și lectură în cadrul proiectului ”Biblioteca de sport”, proiect derulat în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană Gh. Asachi Iaşi și Clubul Sportiv Master San.

Scopul proiectului constă în desfășurarea unor activități inovative și creative de stimulare a participativității comunității. Dorim să subliniem importanța mișcării pentru sănătate și promovarea lecturii, spiritul de fairplay și valori ca: echitate, solidaritate, corectitudine, colaborare și petrecere a timpului liber la bibliotecă.

Cu aceeași ocazie, Secția de Împrumut Carte pentru Adulți a organizat expoziția tematică de carte  „Biblioteca de Sport” și a alcătuit o listă cu cele mai solicitate titluri ale verii.

Pe scurt: participanții își vor alege cartea preferată din lista de titluri propusă, se vor gândi la un cuvânt-cheie definitoriu, iar în ziua activității vor susține public un discurs de promovare a lecturii indiferent de forma creației literare. Persoanele înscrise vor menționa și sportul preferat și în ziua pentru care au optat, vor avea asupra lor cartea preferată, un prosop, apă și echipamentul sportiv, pentru că, în partea a doua a activității, vor participa la sesiuni sportive (aerobic, fitness, arte marțiale etc.) îndrumați de instructori și maeștri în sport, Mariana și Ionuț Pârju de la Clubul Sportiv Master San din Iași.

INSCRIERE

Înscrierile se pot face la început pentru toate sesiunile sau săptămânal la sediul bibliotecii (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin), pe pagina de Facebook, cât și prin partenerii din proiect. Toți participanții vor primi diplome, permise gratuite de intrare în bibliotecă, iar primii înscriși vor primi vouchere de la partenerii proiectului.

Participarea este gratuită.

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail programe@bjiasi.ro

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: