”Biblioteca de ganduri” – grafica digitala de Diana Dimitriu

biblioteca de ganduri

Sunteti invitati invitam sâmbata, 6 februarie 2016, ora 17, la Galeria Labirint a Casei de Cultura “Mihai Ursachi” Iasi, la vernisajul expozitiei  de grafica digitala “BIBLIOTECA DE GÂNDURI”  semnata de  Diana Dimitriu.

La doar 14 ani, Diana Dimitriu expune pe simeze  un numar de 25 de lucrari executate în tehnica digital collage (colaj digital), un concept nou care provoaca publicul  sa cunoasca modele psihologice tipice caracterului uman.  Privitorul descopera în creatiile Dianei, expresii, trairi, simturi… identificându-si propriile stari sufletesti, propriile amprente.

Tânara Diana Dimitriu, membra a Tonitza Art Group Suceava reuseste, în decurs de un an de la debutul  artistic, sa-si expuna creatiile  în cadrul unor expozitii colective printre care”Vintage”si”Salonul de Primavara” -Tonitza Art Group Suceava  ”Femeia si Marea”  “Arta Contemporana” în cadrul Galeriei de Arta Elite Prof Art Bucuresti si “Accente Cromatice” – Galeria Labyrinth Bucuresti .

“BIBILIOTECA DE GÂNDURI”  este o poveste a sufletului ce capata diferite forme si dimensiuni,  “citita” de un suflet de copil. De asemenea, este o noutate pentru iubitorii artei din Iasi, mai ales datorita  colajelor digitale în sistem dual-view.

Conceptul dual-view ofera  posibilitatea vizualizarii lucrarilor în timpul zilei, dar si în timpul noptii( 8 ore). Altfel spus, în momentul în care lumina se stinge, lucrarile Dianei, capata alte nuante, facându-l pe privitor sa “evadeze” în alte planuri, sa “pluteasca” într-o alta dimensiune, unde va descoperi imaginea potrivita emotiilor si starii sufletesti.

Expoziția va fi deschisă în perioada 6-27 februarie 2016.

INFO

Casa de Cultura ”Mihai Ursachi”

Adresa: Bd. Carol I, Parcul Copou, Iasi

Tel&Fax: 0332 110 954, 0232 267 547

Web: www.culturacopou.ro

PE ACEEASI TEMA:

”The (Future) Last Supper” | Instalație semnată de Doru Nuță

Expozitia Arhivele memoriei: Biblioteca Academiei Mihăilene -Zilele BCU

Expoziţie dedicată Zilei Mondiale a Radioului | BCU Iasi

Expoziţia „Spaţii fluente. Hărţi ale spaţiului dunărean, 1650 -1800” | Palatul Culturii din Iaşi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Inspectoratul Școlar Județean Iași inițiază în premieră programul Școala ALTFEL, de acasă

Muzicanții din Bremen la Teatrul Național de Televiziune

KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

Iulius Iasi lanseaza o platforma care permite donarea directa catre spitale

Scrie un comentariu: