Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iaşi – „Bun venit la UAIC”

Pentru al IX-lea an consecutiv, Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iaşi îi va întâmpina pe bobocii Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași în cadrul evenimentului „Bun venit la UAIC”.

Studenții sunt așteptați la cortul BCU Iași cu materiale de prezentare a serviciilor bibliotecii (împrumut la domiciliu; împrumut în sălile de lectură; consultarea bazelor de date ştiinţifice, comandă online, prelungire online, împrumut interbibliotecar, bibliografii la cerere; vizite ghidate etc.), cu informații referitoare la obţinerea permisului de bibliotecă (documente necesare, taxe, program) şi cu detalii privind posibilitatea de a face voluntariat în cadrul BCU Iași.

Pe durata celor 3 zile, la cort, va avea loc campania de promovare a lecturii „Răsfoieşte, ia acasă şi citeşte”, în cadrul căreia vor fi oferite cărţi şi reviste donate special pentru acest eveniment de edituri şi de personalul bibliotecii.

Toți cei care vor trece pragul cortului BCU Iași vor putea participa la tombola „Câştigă un permis de bibliotecă”. Sunt oferite 120 de permise de bibliotecă valabile pe parcursul unui an universitar, dintre care 20 permise la Sala Germană de Lectură/ Deutscher Lesesaal. Pot participa studenţii înscrişi în anul universitar 2019-2020 şi cei care nu au restanţe la bibliotecă. Înscrierile se fac prin completarea talonului de participare în oricare dintre cele 3 zile consacrate evenimentului „Bun venit la UAIC, 29 septembrie – 1 octombrie 2019”. Tragerea la sorţi va avea loc în data de 3 octombrie 2019, la BCU Iaşi, sala Multimedia, etajul I, cu participarea utilizatorilor. Rezultatele vor fi afişate pe site-ul bibliotecii www.bcu-iasi.ro şi pe paginile de social media ale instituţiei. Câştigătorii vor fi contactaţi telefonic şi prin email.

În cadrul evenimentului „Bun venit la UAIC 2019”, vor avea loc și vizite ghidate la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iaşi, după următorul program: duminică şi marţi, 29 septembrie şi, respectiv, 1 octombrie, de la orele 11.00 și 13.00, luni, 1 octombrie, de la ora 14.00. Punctul de întâlnire: Cortul BCU Iaşi din Zona de Informare (vis-à-vis de Corpul A).

Foto: Catalin Lazarescu

INFO

Biblioteca Centrala Universitara Iasi

Strada Păcurari 4 / 700511 Iaşi, România

Telefon: +40 232 264245

Fax: +40 232 261796

Emailbcuis@bcu-iasi.ro

Webwww.bcu-iasi.ro

FBwww.facebook.com/BCUIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: