Biblioteca British Council

Vrei sa fii mai bine informat si sa dobandesti deprinderi noi? Sa reusesti in ceea ce intreprinzi si sa te afirmi? Biblioteca British Council iti da acces la materiale pentru studiul limbii engleze si la informatii actuale din diferite domenii: management, marketing, publicitate, relatii publice, comunicare, tehnologia informatiei, stiinte sociale, arte, psihologie etc.

Biblioteca British Council Iasi
ESTI STUDENT?
Studiezi economia, limba sau literatura engleza, arta, IT, stiintele sociale? Gasesti materiale de ultima ora la biblioteca nostra.

Esti tanar profesionist?
Vrei sa ai succes si sa evoluezi in cariera? Biblioteca noastra iti ofera sansa sa te dezvolti profesional.

Vrei sa inveti limba engleza?
Biblioteca nostra iti ofera materiale pentru invatarea limbii engleze: carti, CD-uri, casete audio si video, DVD-uri, software.

Te pregatesti pentru un examen?
Ai nevoie de materiale sau sfaturi? Noi te putem ajuta.

Te intereseaza cultura britanica?

Afla mai multe despre cultura britanica in toata diversitatea ei: arta, literatura, film, design, moda, stiluri de viata, etc.

Cum te inscrii

Este simplu sa te inscrii la Biblioteca British Council. Vino cu cartea de indentitate (daca ai mai putin de 14 ani, vino cu cartea de identitate a unuia din parinti), carnetul de student sau elev (daca este cazul) si taxa. Abonamentul este valabil un an in toate bibliotecile centrelor din Romania. Alege tipul de abonament care ti se potriveste cel mai bine.

Daca esti deja membru al bibliotecii si decizi sa iti reinnoiesti abonamentul, vei beneficia de o reducere de 10%.

Esti posesorul unui card ISIC?  Vino sa te inscrii la biblioteca noastra si vei beneficia de o reducere de 10% la oricare dintre abonamente.

N.B.  Toti membrii bibliotecii pot consulta la sediul nostru orice resurse disponibile, indiferent de tipul de abonament ales. Accesul la catalogul electronic al bibliotecii este posibil de la calculatoarele din biblioteca, iar accesul la internet se poate face prin acces wireless.

Program cu publicul: Luni si marti: 13:00 – 19:00 Miercuri, joi si vineri: 10:00 – 16:0

INFO

Centrul British Council Iasi

Str.Pacurari 4, 700511 Iasi

T/F: 0232 316159

E-mail: bc.iasi@britishcouncil.ro

Web: Biblioteca British Council Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: