Beyoncé, pe Paramount Channel

Fighting-Temptations

Beyoncé Knowles va putea fi admirată pe canalul Paramount și în calitate de actriță. Luna aceasta, fanii vedetei o vor putea urmări în două super-producții: Moștenire cu cântec/ The Fighting Temptations, în regia lui Jonathan Lynn (23 Octombrie, 16:55) și Dreamgirls (25 Octombrie, de la 18:40), de Bill Condon.

The Fighting Temptations este un musical în care situațiile comice și dialogurile vor oferi momente de bună dispoziție pe parcursul celor 123 de minute. Filmul spune povestea lui Darrin Hill (Cuba Gooding, Jr.), care revine în orașul natal cu scopul de a revitaliza ansamblul unui cor bisericesc. Beyoncé joacă rolul lui Lilly, o mamă singură de care se îndrăgostește Darrin.

Filmul a avut încasări de 30 de milioane de dolari în SUA iar coloana sonoră a filmului a fost extrem de apreciată, interpretarea cover-ului Fever aducându-i lui Beyoncé o mulțime de critici pozitive.
Actoria nu era inițial o ambiție pentru frumoasa artistă, aceasta refuzând o serie de oferte. Primul rol important l-a avut în producția Austin Powers in Goldmember, alături de Mike Meyers.

Într-un interviu dat, Beyoncé a explicat faptul că își dorea să se separe de rolurile strălucitoare și să abordeze personaje mai obișnuite, ușor de asimilat de către public. În timpul producției The Fighting Temptations, Beyoncé a venit cu ideea personajului lui Lily, iar regizorul a fost de acord cu propunerea. Colaborarea artistei cu actorul Cuba Gooding a decurs foarte bine, acesta mărturisind într-o serie de interviuri că a apreciat foarte mult scenele cu săruturi.

INFO

Paramount Channel Romania

www.paramountchannel.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: