B’estfest Summer Camp 2012 va avea loc intre 6 – 8 iulie

bestfest

Ne vedem la B'est Fest Summer Camp 2012

Cea de-a cincea editie a festivalului B’estfest va avea loc in 2012 in perioada 6 – 8 iulie, in spatiul inaugurat anul acesta, pe malul lacului Pasarea din Tunari, linga Bucuresti, informeaza organizatorii, Emagic.

B’estfest va pastra conceptul de “Summer Camp”, urmind sa transforme din nou islazul comunei Tunari intr-un adevarat “parc de distractii”, cu scene in aer liber, terase, proiectii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joaca, activitati creative, expozitii de arta, workshop-uri si, desigur, o zona de camping.

“Reactiile pozitive de dupa editia din 2011 ne-au convins ca am luat decizia buna mutind B’estfest de pe betoane, pentru ca unui festival ii sta bine la iarba verde, linga camping, cu multa muzica buna pina dimineata, oameni tineri, frumosi si pusi pe distractie. Ne bucura faptul ca publicul romin a inteles ca un festival este o adevarata experienta, nu doar o insiruire de concerte”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

B’estfest Summer Camp 2012 se va desfasura in weekend-ul 6 – 8 iulie, in B’estfest Park – acelasi spatiu din comuna Tunari, la doar 10 minute de Piata Presei Libere din Bucuresti. Spatiul destinat editiei din 2012 se va mari cu inca cinci hectare, pastrind insa directia de anul acesta, cu mai multe zone de activitati si mai multe scene, pentru o experienta de festival completa.

Initiat in 2007, B’estfest a revenit in 2011 dupa un an de pauza, propunind publicului un nou concept de festival – “Summer Camp”. Printre artistii prezenti la eveniment s-au numarat Skunk Anansie, Mika, Pendulum, Flogging Molly, Roger Sanchez, Lamb, Asian Dub Foundation, House of Pain, Hadouken! si Nero. Muzica live a fost insotita de alte distractii, iar participantii au putut campa in zona de desfasurare a festivalului. La eveniment au participat, potrivit organizatorilor, aproximativ 38.000 de oameni.

Mai multe informatii despre B’estfest Summer Camp 2012, inclusiv primii artisti confirmati pe afisul festivalului, vor fi facute publice in urmatoarea perioada. Informatii despre B’estfest sunt disponibile pe www.bestfest.ro, dar si pe paginile oficiale de Facebook (http://www.facebook.com/Bestfest.Romania) si Twitter (http://twitter.com/Bestfest_ro) ale festivalului.

Sursa: Mediafax

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: