Best Of BZN la Iasi – 6 iunie, Sala Polivalenta

In formula “de aur”, cu opt muzicieni in spate, duo-ul olandez va concerta doua ore, pe 6 iunie, la Sala Polivalenta.

Best Of BZN-Iasi

Dupa succesul avut la Sibiu, trupa olandeza BZN vine si la Iasi.

Dupa succesul avut la Sibiu in luna decembrie a anului trecut, celebrii Jan Keizer si Anny Schilder revin in Romania cu show-ul „BZN Best of”. Cei doi solisti pop, acompaniati de o orchestra formata din opt muzicieni, ii vor purta pe ieseni inapoi in timp, pe ritmurile anilor ’70-’80, pe parcursul a doua ore, in data de 6 iunie, la Sala Polivalenta.

Fanii vor avea prilejul sa fredoneze cele mai cunoscute melodii ale formatiei: „Blue Eyes, Blue Eyes”, „Dance Dance” sau „Mon amour”. „BZN este unul dintre cele mai populare nume ale muzicii europene din anii ’70-’80. Trupa s-a lansat in 1966 sub titulatura de Band Zonder Naam (Trupa fara Nume), Jan Keizer si Anny Schilder fiind cele doua voci de aur ale trupei. In cei peste 40 de ani de cariera muzicala, acestia au produs peste 40 de albume si mai mult de 400 de melodii. In perioada ’70-’80 concurau ca popularitate cu ABBA, Beatles, Rolling Stones sau Pink Floyd. Trupa a suferit de-a lungul anilor modificari, atit ca gen muzical abordat, cit si in ceea ce priveste componenta. In formula cu Anny Schilder co-solist, alaturi de Jan Keizer, BZN a inregistrat cele mai mari succese“, a precizat Iulia Macrea, responsabil promovare concert.

Trupa a luat fiinta in vara lui 1965, la initiativa lui Jan Tuijp, Evert Woestenburg si Cees Tol. Completindu-se cu noi membri, BZN a devenit celebra in Europa si nu numai, cind in Romania se ascultau slagare ale cintaretelor Angela Similea, Corina Chiriac, Ileana Sipoteanu sau Mirabela Dauer. Aproape an de an au cistigat cele mai importante premii si trofee muzicale din Olanda. La Iasi, dintre melodiile „best of”, vor mai fi interpretate „Quiereme Mucho”, „Che Sara”, „Cambodian Girl”, „Goodbye”, „Oh Me, Oh My” sau „Keep Smiling”. Show-ul „BZN Best of” este adus in Romania de agentia Impres Star din Sibiu si va fi sustinut mai intii la Brasov, pe 4 iunie.

BILETE

Biletele sint puse in vinzare pe bilete.ro, eventim.ro, biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro si concertbzn.ro. Preturile acestora sint cuprinse, in functie de categoria locurilor, intre 50 si 300 de lei.
Categoria VIP : 300 lei
Categoria 1 : 200 lei
Categoria 2 : 150 lei
Categoria 3 : 100 lei
Categoria 4 : 75 lei
Categoria 5 : 50 lei

Autor: Loredana OPREA, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

1 comentariu la “Best Of BZN la Iasi – 6 iunie, Sala Polivalenta”

  1. BOZAN MARIA says:

    DA FORMULA DE AUR A FOST CE CU CAROLA SMIT CARE NU ARE EGAL ,PLUS TOATA ORCHESTRA INITIALA. POATE S-A VAZUT CONCERTUL DE ADIO DE O MARE MARE SI EXCEPTIONALA CLASA .FARA EGAL

Scrie un comentariu: