BEST Iaşi aniversează 14 ani

best-iasi-14-ani

În perioada 11-19 decembrie 2014, BEST Iași sărbătorește cea de-a paisprezecea aniversare de la apariția sa în rândul studenților Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” Iași.

Aniversarea are ca scop celebrarea momentelor importante din activitatea grupului BEST Iași, adunate de-a lungul timpului, prin care membrii s-au afirmat atât pe plan local, ca o organizație menită să influențeze viitorul studentului ieșean din domeniul tehnic, pe plan național, în diferite colaborări cu celelalte grupuri locale, cât şi pe plan internațional, prin numeroasele proiecte realizate împreună cu membrii BEST din întreaga Europa.

Prima zi de aniversare a avut loc săptămâna trecută, în data de 11 decembrie.  În cadrul acestei zile a fost organizată o seară de Board Games, ce a avut ca scop relaţionarea atât a studenţilor Universităţii Tehnice  cât şi a membrilor BEST, într-o atmosferă prietenoasă specifică organizaţiei.

Pe data de 17 decembrie, începând cu ora 21:00, în „Coopers”, va avea loc petrecerea aniversară, adresată tuturor studenţilor ce vor să descopere spiritul BEST şi să interacţioneze atât cu membrii actuali cât şi cu cei care au activat în această organizaţie.

Aniversarea se va sfârşi printr-o Gală BEST, pe data de 19 decembrie, prin intermediul căreia membrii organizaţiei doresc să-şi arate recunoştinţa faţă de universitate şi companii.

Grupul local BEST Iași este o organizație nonguvernamentală, nonprofit și apolitică, prin care membrii, studenți ai Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, își definesc  viziunea asupra viitorului în domeniul tehnic. În Europa, BEST există în 33 de țări, 96 de universități, numărând peste 3300 de membri activi.

INFO

Club Coopers

Tudor Vladimirescu,Iulius Mall, lateral dreapta

coopersclub.ro/

www.facebook.com/CoopersClubLounge

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: