Best Alternative Newcomers Tour | Pinholes si The Kryptonite Sparks @Underground Pub

newcomers-tour-iasi

PINHOLES si THE KRYPTONITE SPARKS va invita vineri, 3 aprilie, la Underground Pub din Iasi, la un concert-eveniment ce face parte din turneul “Best Alternative Newcomers Tour”.

Prin intermediul acestui turneu, Dark Side Booking Academy aduce in fata publicului cele doua trupe castigatoare ale premiului “Best Alternative Newcomer” din cadrul galelor METALHEAD Awards 2014 si 2015.

Pinholes si The Kryptonite Sparks vor fi prezenti in paisprezece locatii din tara, in mai putin de 2 luni. Turneul este cu atat mai special, cu cat este rezultatul unui an si jumatate de munca asidua in promovarea si cunoasterea de catre public a universului Pinholes si The Kryptonite Sparks si marcheaza lansarea si prezentarea in premiera a noilor materiale discografice ale celor doua trupe: PINHOLES- “Era Pietrelor Neslefuite” si THE KRYPTONITE SPARKS – “Doi // A doua unda de bruiaj”.

PINHOLES
www.facebook.com/pinholes.zmei
www.youtube.com/user/PinholesZmei
soundcloud.com/sergiuivanov

Un proiect cu radacinile in rock si ramuri ce se agata de genurile psihedelic, post rock, art rock, totul cu un iz melodramatic si o mentalitate independenta, Pinholes lanseaza primul album – “Zmei”- in 2013, iar piesele “Avem un loc”, “Poza” si “Cum?!”, intra in heavy rotation la Radio Guerilla. In urmatorul an si jumatate, trupa participa la numeroase evenimente unde impart scena cu trupe precum Vita de Vie, Luna Amara, Alternativ Quartet, Fluturi pe Asfalt, Theory of Mind, Velosonics sau Robin and the Backstabbers.

Purtam aceiasi zmei, aceeasi obsesie ca muzica merita efort si respect, iar posibilitatea de a purta un dialog cu ajutorul unui instrument muzical, fascineaza si coloreaza agresiv orizontul. Putem lasa ceva in urma celor ce vor sa descopere”.

THE KRYPTONITE SPARKS
www.facebook.com/kryptonitesparks
www.youtube.com/user/thekryptonitesparks
www.thekryptonitesparks.bandcamp.com

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinatie eterogena de indie rock, alternative, funk, avant-prog si pop-rock. In vara lui 2013, The Kryptonite Sparks lanseaza primul EP si il promoveaza la festivaluri precum Rock’n’Iasi (unde obtin premiul I), Peninsula, Durusa SummerHills sau Posada Rock. In 2014 participa la “Zilele Prieteniei” Bergenbier, Plopstock si Zilele Nordului, iar in toamna anului 2014 se alatura trupei Vita de Vie in turneul lor național ”Fenomental 15 ani”.

BILETE

DOORS OPEN: 20:00. SUPPORT BANDS: 15 lei. Telefon pentru rezervari: 0735 004 001 (intre orele 18.00-22.00).

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

PE ACEEASI TEMA:

Concert Luna Amara | Underground Pub

Back to The Future | Classix Festival 2022

O seara cu Holograf

Primăvară muzicală | Ateneul National Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: