Benzile desenate Marvel cu Iron Man, Thor și Deadpool în limba română disponibile la Iași

MockUp_IM01_pagini

Lex Hobby Store a lansat astăzi primele 3 titluri de reviste cu benzi desenate din universul Marvel, traduse în limba română. Benzile desenate cu Iron Man, Thor și Deadpool sunt disponibile pe siteul lexshop.ro cât și în rețeaua de distribuție națională ce cuprinde Inmedio, Cărturești, Librarium, eMag.ro, elefant.ro cât și alte magazine de specialitate și librării.

Fie că ești fanul carismaticului Tony Stark, îți place universul mistic din benzile desenate cu Thor sau de abia aștepți să vezi în ce situații incredibile se mai bagă Deadpool, de astăzi poți găsi aceste benzi desenate traduse în limba Română pentru a fi mai ușor de înțeles, dar și pentru a fi mai accesibile pentru buzunarul fiecăruia dintre noi.

Lex Comics este editura care va distribui aceste reviste cu benzi desenate, disponibile la prețul de 7,9 lei per exemplar în rețeaua de distribuție sau prin intermediul unor abonamente ce se găsesc exclusiv pe www.lexshop.ro.

Antreprenorul Alexandru Trofin, cel care este în spatele aceste mișcări interesante pe piața publicațiilor din România a afirmat că: “Fanii universului Marvel vor avea acces mai ușor la super-eroii lor preferați pentru că revistele vin în limba română, deci sunt pe înțelesul tuturor, dar și prețul este mult mai bun, 7,9 lei comparativ cu revistele cu benzi desenate în limba engleză care costă undeva la 18 lei.

De asemenea, cei de la Lex Hobby Store au anunțat că tirajul revistelor cu benzi desenate este de peste 3000 de bucăți pentru fiecare dintre Iron Man, Thor și Deadpool, deci nu se pune problema ca fanii să rămână pe dinafară. Revistele vor apărea cu numărul 1 și pe viitor vor prinde din urmă seriile americane ale benzilor desenate.

Lex Hobby Store este unul dintre cele mai importante magazine hobby din România care oferă spre comercializare clasice articole creative, jocuri de tip lego, jocuri de societate (încă din 2008), tricouri și suvenuriri pentru fanii filmelor sau benzilor desenate. În 2013, Lex Grup a publicat în limba română două jocuri de societate: Tzolk’in: Calendarul Maiaș și Regele din Tokyo.

INFO

Lex Hobby Store

Sos. Pacurari Nr.1 Bl.540 parter (vis-a-vis de restaurant Moara de Foc), Iasi

E-mailcontact@lexshop.ro

www.lexshop.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: