Belva and the City / Teatru FIX, 6 septembrie

O revista online pentru femei liciteaza barbati pentru a face Iasul mai frumos

Belva (www.belva.ro) – revista online pentru femei apreciata zilnic de peste 1.000 de cititoare aniverseaza joi, 6 septembrie 2012, la Teatru FIX, 2 ani de existenta.

Sub conceptul Belva and the City creat de Argo – partenerul Belva, editoarele Belva promit o atmosfera vesela si colorata pentru toti cei aproximativ 100 de invitati la petrecerea aniversara care se vor putea bucura de  o serie de momente speciale precum o prezentare de creatii vestimentare marca Chotronette, o licitatie inedita de barbati si multa muzica buna alaturi de Canaf, Cosmin Vaman si Alexandra Andrei.

Unul din cele mai asteptate momente va fi licitatia de barbati in urma careia fondurile obtinute vor fi directionate catre Fundatia Comunitara Iasi pentru fondul Ideile tale schimba Iasul. 6 barbati vor concura pentru cea mai mare suma licitata, iar ofertele lor sunt dintre cele mai diverse, de la tablouri pictate, ciocolata de casa, miere de albine, excursii la Centrul Cai de Vis pana la adevarate servicii practice, cum ar fi mesteritul pentru o zi. Doamnele vor avea, astfel, posibilitatea de a “se bate” in cadrul licitatiei pentru cea mai interesanta oferta.

Anul acesta, peste 15 parteneri insotesc Belvele si invitatii lor la petrecerea aniversara de 2 ani, fiecare dintre acestia oferind celor prezenti surprize si momente speciale, in spiritul Belva. Teatru Fix este locul ideal pentru petrecerea ce se anunta a fi “fabuloasa”, Chotronette este casa de moda responsabila de cele mai frumoase rochii imbracate vreodata de Belve, Naive – sucul oficial al Belvelor si Gramma – vinul preferat al acestora se ocupa de bauturile invitatilor, Friscot si Celebro indulcesc invitatii cu un tort delicios, Avon se asigura ca invitatii vor pleca acasa cu amintiri frumoase, Studio Alb imortalizeaza in imagini fiecare moment al serii, Floraria Tineri Gospodari si Promosfera incanta invitatii cu flori si decoratiuni proaspete si colorate, iar El Quatro Boutique Hotel, Gravat, Cai de Vis, Shoppiness si Prezervative.us ofera cadouri si surprize pentru toti cei prezenti.

Despre Belva
Belva (www.belva.ro) este un blog colectiv scris de femei obisnuite care isi impart experientele de viata cu restul femeilor ca ele: simple, creative, amuzante, inteligente, dinamice.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: