Beer Pong @Oxford Pub

beer pong oxford

In fiecare Miercuri, incepand cu ora 20:00, in Oxford Pub sunteti asteptati  la cel mai interesant joc al momentului: BEER Pong.

Recuzita Pahare – 20 pahare mari (din plastic de bere) pentru masa si 2 pahare cu apa (pentru clatirea mingii); Mingi ping pong – 2 mingi per masa; Bere multa. Paharele se pun pe masa in formatii de cate 10, in fiecare parte a mesei. Cele 20 de pahare sunt umplute cu bere, iar in partea din dreapta al fiecarui jucator va fi un pahar cu apa in care vom pune sa pluteasca bilele pentru a fi mai curate.

Regulament:

  • Pe rand, fiecare jucator incearca sa arunce o bila de ping-pong in unul din paharele adversarului.
  • Daca bila aruncata de un jucator se opreste in paharul adversarului, adversarul va goli continutul paharului in care s-a oprit bila si v-a retrage paharul golit de pe masa, daca rateaza, jucatorul care a aruncat va trebui sa bea dintr-un pahar de al lui si v-a retrage paharul de pe masa .
  • Cel care introduce bila in pahar are dreptul de a arunca pana rateaza.
  • Pierde cine isi termina primul de baut cele 10 pahare din fata, adversarul avand in fata un numar de pahare pline pe care ca pedeapsa poate sa le dea adversarului sa le consume.

Posibilitate de rebuy- un rebuy de echipa. Adica se mai poate inscrie o data in concurs in cazul in care au pierdut primul meci. Dupa primul meci, daca l-ai castigat, nu mai poti sa te inscrii iar, doar in situatia in care arbitrul decide ca este nevoie pentru a regla tabloul competitional. Se elimina pana la masa finala. Se vor oferi premii pentru primele 2 locuri. Fiecare meci va fi supervizat de arbitru, care va interveni in cazul neclaritatilor!

Beer pong – sunt aceleaşi şanse de a câştiga cineva care joacă pentru prima dată sau cineva care joacă tot timpul! Vino şi încearcă!!!

INSCRIERE

Se formeaza echipe de cate 2 si se accepta 16-20 echipe . Taxa de participare de 10 lei de om. Rezervari: 0743.941.209

INFO

Oxford Pub

Str. Sf. Lazar 64-66, demisol ( cladirea Gabriel Business Center)

www.facebook.com/OxfordPub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: