Become an Erasmus buddy

erasmus-buddy

Vrei să faci parte din cea mai mare comunitatea internaţională din Iaşi? Ai beneficiat de o mobilitate ERASMUS şi de când te-ai întors acasă nu poţi trece peste depresia post-Erasmus? Doreşti să îţi faci prieteni din diferite părţi ale lumii şi să practici limbi străine? Atunci programul de mentorat este potrivit pentru tine!

ESN Iaşi recrutează acum persoane interesate să devină Buddy (mentori) pentru studenţii ce vor veni în Iaşi prin proiecte internaţionale în semestrul al doilea al anului universitar 2014-2015. Dacă eşti interesat şi doreşti să aplici, atunci completează acest formular până pe 23 ianuarie. La scurt timp după înscriere vei primi detalii despre următorii paşi pe care trebuie să-i urmezi pentru a deveni un mentor!

Ce este programul de mentorat?

Prin programul de mentorat studenţii ce vin prin proiecte internaţionale în Iaşi vor fi grupaţi cu studenţii locali. Scopurile principale ale acestui program sunt:

  • Asistarea studenţilor internaţionali cu privire la eventualele probleme legate de venirea lor în Iaşi;
  • Integrarea acestora în viața academică românească şi în comunitatea studențească românească.

Cine poate fi un mentor?

  • Poate deveni un mentor orice student, indiferent de universitatea la care este înmatriculat, ce doreşte să ofere un sprijin studenţilor străini.
  • Un mentor trebuie să fie o persoană deschisă, sociabilă şi motivată în a face experiența din Iaşi a studentului străin în una de neuitat!

Mai multe detalii cu referire la activităţile cerute de la mentori vor fi furnizate în timpul unei sesiunii de instruire şi informare organizate de ESN Iaşi pe 24 ianuarie!

INFO

ESN Iasi

Adresa: Bd. Carol 1, nr. 11

E-mail: esn.iasi@gmail.com

Web: http://iasi.esn.ro

FB: www.facebook.com/erasmus.esn.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: