BEAUTYWORX, 11-13 octombrie

ADMEN Media organizeaza BEAUTYWORX, eveniment dedicat în exclusivitate femeilor care ştiu cât de importante sunt aspectul fizic, îngrijirea personală şi sănătatea, intre 11-13 octombrie, la Palas Mall Iasi.

În cadrul evenimentului vor fi prezenţi, pe langă cele mai importante saloane de hair styling, cosmetică şi nail design , distribuitori de produse cosmetice şi îngrijire profesională de ultimă generaţie precum si centre de remodelare, chirurgie estetica si saloane de infrumusetare.

Beauty WorX este menit sa aduca la Iasi, pret de 3 zile, o lume plina de farmec, sarm si frumusete, in ton cu starea de bine si energia transmisa de culorile si brandurile prezente la cest eveniment, printre care si INGLOT COSMETICS Romania Cu acest prilej, iesencele iubitoare de frumos , de make up si culoare se vor bucura de acest targ si pot profita din plin de oferte.

Cele prezente la eveniment se vor bucura totodata si de consilere din partea specialistilor INGLOT astfel incat sa faca mereu alegeri corecte si sanatoase in materie de make up si frumusete.

INFO

www.facebook.com/BeautyworxRomania

www.facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: