„Beauty & Style by Cătălin Botezatu” | Workshop de modeling

Cătălin Botezatu ajunge la Iași cu workshop-ul de modeling „Beauty & Style by Cătălin Botezatu”. Dacă dorești să ajungi model profesionist sau dacă ai puțină experiență în acest domeniu, poți învăța de la cel mai cunoscut designer român, Cătălin Botezatu, secretele meseriei de manechin și model internațional.

Pe 20 martie, ora 13:00, sunt așteptați cei cu vârsta cuprinsă între 6 și 21 ani, la Hotel Unirea – Sala Vega, din Piața Unirii, nr. 5, pentru a descoperi secretele meseriei de manechin.

La sfârșitul acestui workshop, participanții vor și înscriși în bazele celor mai mari agenții de modele din România și vor primi o diplomă de participare din partea reputatului designer.

Așadar, vineri 20 martie, ora 13:00, la Hotel Unirea – Sala Vega, pregătește-te pentru întâlnirea cu cel mai cunoscut designer din România, Cătălin Botezatu.

BILETE

Valoarea unui bilet de acces la workshop-ul de modelling „Beauty & Style by Cătălin Botezatu” este de 100 lei și este valabil pentru o persoană. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro .

INFO

Unirea Hotel & SPA

Str. Piata Unirii nr. 5, Iasi

Tel: 0232 20 50 20

Webwww.hotelunirea.ro

FBwww.facebook.com/hotel.unirea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: