Iesenii de la ”Beauty and the Rat” lanseaza primul album

beauty and the rat lansare

Trupa Beauty and the Rat, din Iasi, isi lanseaza primul album din cariera, vineri, 26 februarie 2016, in cadrul ROCK’N’IASI WINTER EDITION 2016, in Sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor din Iasi, alaturi de trupele Driftwood, Inside si Nightmarion. Spectacolul incepe la ora 19:00.

Intitulat “Unborn”, discul a fost inregistrat in cursul anului 2015 la Studioul de Baza din Iasi. Mixarea si masterizarea au fost realizate atat la Studioul de Baza, cat si la Blue Cat Studio din Bucuresti, in perioada 2015 – 2016, inginer de sunet si producator fiind Vladimir Ivanov (Pinholes, The Brad Pits). Conceptul artistic al albumului a fost realizat de trupa Beauty and the Rat, in colaborare cu fotograful Ciprian Sandru.

Albumul contine 13 piese in limba engleza, prin intermediul carora situatii mai mult sau mai putin inedite, ganduri, sentimente, dorinte, trairi intense din viata de zi a oricaruia dintre noi ajung la cel care asculta. Compozitia apartine integral membrilor trupei, Alex Iosipescu (voce, chitara), Alex Balaita (chitara), Emanuel Filip (bas), Codrin Murariu (tobe). In timp ce Emanuel Filip a activat in renumita trupa ieseana Acvila, Codrin Murariu a facut parte din mai multe trupe iesene, precum RAVA, Skepsis, Multimea Vida, Endorphin, sau Lunchbox, proiectul iesean al lui Andrei Hategan (The Amsterdams, We Singing Colors).

“Unborn” beneficiaza, in egala masura, de participarea Dianei Mertic la violoncel si a lui Ciprian Golimbiovschi (Aamon) la voce.

Bucurandu-se de sprijinul logistic al Casei de Cultura a Studentilor, Beauty and the Rat va asteapta pe 26 februarie promitand un spectacol antrenant si de calitate, pe masura unui concert de lansare de album. Site: www.facebook.com/beautyandtherat; E-mail: jaggeddrum@yahoo.com; Telefon: 0755642260

Intrare: 15 lei.

Credit foto: Ciprian Sandru

INFO

Casa de Cultura a Studentilor

Str. V. Conta 30, Iasi

www.facebook.com/CCSIASI

PE ACEEASI TEMA:

”Noua ani lumina” isi lanseaza albumul in Underground Pub

FROZEN – Regatul inghetat @Casa de Cultura a Studentilor Iasi

FIE 2017 / Rock’N’Iasi Open Air 2017

Concurs international de Muzica, Dans si Teatru: ”Grand Competition”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Zilele Nordului 2017: Peste 8.000 de participanți din țară și străinătate, prezenți la festival

Seminar de parenting pentru copii fericiți și părinți liniștiți

Aventuri offroad cu ATV-uri Linhai

Cercetări arheologice sistematice la Scanteia, Iasi

Scrie un comentariu: