Be a Man! / Perform Iasi

Be a man! este un spectacol cu femei – despre barbati sau cu barbati – despre femei! Un spectacol care nu pune intrebarea Cine este vinovat? ci, mai degraba, De ce nu asculti? De ce nu intelegi? De ce nu vorbesti? De ce tipi? De ce lovesti? De ce traim intr-un “razboi incorect cu un dusman caruia cu totii i-am spus cel putin o data te iubesc?”

Produs de: Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale”; Regia: Elena Anghel; Coregrafia: Elena Anghel; Scenografie: Elena Anghel; Scenariu: Radu Horghidan; Distributia: Ana Badea, Andreea C. Hristu, Elena Anghel; Coordonator: Prof. Univ. Dr. Sergiu Anghel

Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica isi asuma misiunea de centru cultural national, care contribuie la formarea, dezvoltarea, transmiterea si difuzarea valorilor culturale si care reprezinta un reper pentru arta si cultura din tara noastra, un generator de fenomene artistice si culturale.

Elena Anghel semneaza coregrafia si regia spectacolului Be a man!. Ea este actrita si coregrafa. A absolvit masteratul in Arta coregrafica din cadrul UNATC. A mai coregrafiat spectacolul ” Little birds”, regia Radu Horghidan, la Teatrul Muzical “Nae Leonard” din Galati si “Lights out”, spectacol independent in regie proprie.

INFO

Teatru FIX | Iasi, Str. Cuza Voda nr.10, subsol | www.teatrufix.ro | teatrufix@yahoo.com

Perform Iasi | www.performiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Seara cu antreprenori – Paul Padurariu

Cinema Ateneu: 22-24 iunie 2018

Germana de vacanta

Biblioteca de vacanță – Filiala „Ion Creangă”

Scrie un comentariu: