Be a localist! Folosește Cardul Comunității!

card-comunitate-iasi

Cere Cardul Comunității de la antreprenorii ieșeni și sprijină economia locală! Antreprenorii îți oferă reduceri și donează în numele tău pentru proiecte de dezvoltare locală!

De fiecare dată când îți faci cumpărăturile, poți sprijini Iașul să crească. Votează pentru produsele și serviciile locale și antreprenorii ieșeni îți mulțumesc pentru investiția ta în Iași, oferindu-ți reduceri și donând pentru tine, timp de un an. Din fondurile strânse, vor fi finanțate proiectele ieșenilor, pe care tu le alegi prin vot, alături de antreprenori.

Cardul Comunității este cel mai amplu program ieșean de sprijinire a economiei locale prin participare civică. Programul a demarat la începutul lunii noiembrie, prin colaborarea a 10 antreprenori ieșeni, urmând să se alăture și alți producători și oameni de afaceri locali.

Dacă vrei să trăiești într-un oraș „smart”, un oraș „deștept”, participă la dezvoltarea culturii antreprenoriale în Iași. Cele mai prospere centre urbane contemporane sunt orașele deștepte, care se sprijină pe cei trei T: Talent, Tehnologie și Toleranță. Iașul bifează cu succes primele două T-uri. E momentul să mergem mai departe! Între cultura antreprenorială a unui oraș și nivelul de toleranță e o legătură directă. De fiecare dată când ești solidar cu antreprenorii locali, ajuți Iașul să devină mai prosper, mai creativ și mai divers!

Descoperă antreprenorii locali și poveștile lor pe www.cardulcomunitatii.ro.

Nicoleta Hrițcu, de la „Cuptorul Moldovencei” îți vorbește despre implicare directă în comunitatea în mijlocul căreia trăiești: „De fiecare dată când dai un bănuț unui producător local, banii aceia ajung la o familie de lângă tine. Aș fi dispusă să mergem împreună, noi, antreprenorii din Iași, chiar cu pancarte, pentru două ore, într-o zi, în curtea unui hipermarket. Atât aș scrie: «Gândește-te de două ori unde lași banii». Nu sunt împotriva lor și știu că avem cu toții loc sub soare, dar trebuie să avem grijă la economia locală!

Iustinian Cozma-Rusu, catalizatorul lanțului de magazine „La Băcănie” îți explică mecanismele prin care hipermarketurile amplasate în cartiere tulbură echilibrul economic din acele zone. Acesta este motivul pentru care în Occident, hipermarketurile sunt situate la periferie și Iustin a demarat o campanie de împuternicire a magazinelor de cartier .

Învață de la fiecare antreprenor din program câte ceva și bucură-te de darurile lor, în timp ce colaborezi pentru un Iași mai prosper prin economia locală:

 • La Bacanie*: reducere de  3 % I 1 magazin, zona Țesatura I 1 magazin, zona Moldova Mall – Costache Negri I 1 magazin,  zona rond-Copou I 1 magazin, zona Tătărași – Flux, materiale de construcții I 1 magazin, zona Cantemir I 3 magazine, zona Zimbru – Alexandru cel Bun I 1 magazin, zona Păcurari, în spatele Spitalului CFR I 2 magazine, zona Podul de Fier I 1 magazin, zona Tudor Vladimirescu – Stația Pădurii I  www.labacanie.com
 • Cuptorul Moldovencei*: reducere de 5% I Str. Toma Cozma nr. 113 I Str. Bărboi nr. 8 I Facebook: cuptorul moldovencei
 • Cake Expert*: reducere de 10% I Bd. Chimiei nr. 135 I www.cake-expert.ro
 • Mignon*: reducere de 10% I Str. Lapușneanu nr. 7 b I Facebook: Mignon Cafe
 • Retro Cafe**: reducere de 10% I Str. Lascăr Catargi nr. 50 I Facebook: Retro Cafe
 • Teo’s Cafe*: reducere de 10%  I Bd. Copou I UMF I  str. Ștefan cel Mare I T17 I Iulius Mall I Facebook: Teo’s Cafe
 • Voilà Caffè*: reducere de 10% I Str. Lascăr Catargi nr. 50 I www.voilacaffe.ro
 • Frișcot*: reducere de 3% I Copou I Facebook: CofetariaFriscot
 • Restaurant Traian*: reducere de 10% I Piața Unirii nr. 1 I www.restauranttraian.ro
 • CTS Corner: reducere de 8% I Str. Palat nr. 5d, Palas I  Facebook: CTS Corner Palas
  * fără țigări   ** fără băuturi alcoolice și țigări

Cardul comunității este un program național, inițiat în Iași de Fundația Comunitară Iași, cu sprijinul partenerilor: September Media, Iași Fun, Ziarul de Iași, Magic FM, Wink, Happy Media și Royal Print.

INFO

www.cardulcomunității.ro

www.facebook.com/Cardul-Comunitatii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: