BCU Iasi intampina bobocii UAIC

BCU - Bun venit la UAIC02

Pentru al V-lea an consecutiv, Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iaşi va fi prezentă la întâlnirea cu bobocii Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași în cadrul evenimentului „Bun venit la UAIC 2015”.

Studenții sunt așteptați la cortul BCU Iași cu materiale de prezentare a serviciilor bibliotecii (împrumut la domiciliu; împrumut în sălile de lectură; consultarea bazelor de date ştiinţifice; comandă online; împrumut interbibliotecar; „întreabă un bibliotecar”; bibliografii la cerere), cu informații referitoare la obţinerea permisului de bibliotecă (acte necesare, taxe, program),  cu detalii privind posibilitatea de a face voluntariat în cadrul BCU Iași și cu date referitoare la cursul facultativ – Introducere în ştiinţele informării şi documentării, organizat de Facultatea de Istorie şi Facultatea de Litere a Universităţii „Al. I. Cuza” Iași, în colaborare cu Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iaşi.

Pe parcursul celor trei zile, se va desfășura campania de promovare a lecturii „Răsfoieşte, ia acasă şi citeşte”, în cadrul căreia vor fi oferite cărţi şi reviste donate pentru acest eveniment de către edituri şi personalul bibliotecii.

BCU - Bun venit la UAIC01

Toți cei care vor trece pragul cortului BCU Iași pot participa la tombola „Câştigă un permis de bibliotecă”. Sunt oferite 10 permise de bibliotecă, valabile pe parcursul unui an universitar. Pot participa studenţii înscrişi în anul universitar 2015-2016 şi care nu au restanţe la bibliotecă. Înscrierile se pot face prin completarea talonului de participare în oricare din cele trei zile consacrate evenimentului „Bun venit la UAIC 2015”.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 5 octombrie 2015, la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iaşi, sala Multimedia, etajul I, cu participarea utilizatorilor. Rezultatele vor fi afişate pe site-ul bibliotecii www.bcu-iasi.ro şi pe Facebook.com/BCUMihaiEminescu. Câştigătorii vor fi contactaţi telefonic şi prin email.

În cadrul evenimentului „Bun venit la UAIC 2015”, vor avea loc și vizite ghidate la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iaşi, după următorul program:

  • miercuri, 30 septembrie, și joi, 1 octombrie, de la 12.00 și 14.00;
  • vineri, 2 octombrie, de la ora 12.00.

Punctul de întâlnire: Cortul BCU din Zona de Informare (vis-à-vis de Corp A).

INFO

Biblioteca Centrala Universitara Iasi

Adresa: Strada Păcurari 4 / 700511 Iaşi, România

Telefon: +40 232 264245

Fax: +40 232 261796

Email: bcuis@bcu-iasi.ro

Web: www.bcu-iasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: