BazART #2 @Cafeneaua Piata Unirii

bazart-ii

Duminică, 11 decembrie 2016, vine cu o nouă ediție Bazart! Așa cum v-au obișnuit deja, veti avea closet sale cu bloggeri (ieșeni și nu numai!), home deco, henna tattoo, ilustrații fashion, poze la minut, muzică bună, tombolă cu premii faine și mini-conferințe.

Cea de-a doua ediție este una destinată designului, așa că speakerii care ne vor încânta la acest eveniment sunt Ioana Ciolacu și Mihaela Glavan.

Un alt moment super cool va fi concertul susținut de cei de la We Singing Colors. Good days, bad days? Let stick to good days!

Seara se va încheia cu un after-party în aceeași locație.

Organizatorii isi doresc ca, prin acest concept, să fructifice o arie care nu este foarte exploatată în Iași, și anume moda, cu aplicație pe un consum responsabil și etic și pe o cultură fashion ce se bazează pe designeri români autentici.

INTRARE

Participarea la acest eveniment se face pe baza unei donații minime de 10 lei. Această contribuție va fi lăsată la intrare. O parte dintre banii strânși vor fi redirecționați către o cauză caritabilă (toate detaliile pe pagina Bazart în curând!), iar cealaltă parte va susține organizarea acestui eveniment.

Ne vedem pe 11 decembrie. Nu ezitați să luați cu voi toate curiozitățile, voia bună și pofta de a cunoaște oameni noi!

INFO

Cafeneaua Piata Unirii

Adresa: Piata Unirii 6, Iasi

FB: www.facebook.com/cafeneauapiataunirii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: