Bazar Solidar – Wear Me Out

Duminică, 1 aprilie, Acaju devine locul de întâlnire al consumatorilor solidari cu inițiativele locale. Echipa REDU organizează a doua ediție de cumpărături responsabile și vă încurajează să prelungiți viața hainelor, prin reutilizarea lor.

Așa cum se intampla la fiecare eveniment, sunt expuse bunuri vestimentare reused în stare foarte bună, cele mai noi produse verzi realizate în #AtelierulREDU, dar și produse cu -70% la colecțiile anterioare, realizate în parteneriat cu Lisbeth Løvbak Berg/ L-L-B, toate la prețuri corecte.

Iar dacă faci cumpărături de minim 100 de lei la orice gamă de produse, esti inscris automat în tombola “wear me out”, la care ai șansa să câștigi unul dintre cele mai noi produse marca REDU.

Nu uita să porți cu tine un transportor reutilizabil (sacoșă, rucsac, ambalaj) în care să iei cu tine bunurile re-fericite. Dacă ai articole vestimentare pe care nu le mai porți, noi le colectăm chiar în ziua evenimentului.

Toate veniturile realizate vor fi reinvestite în dezvoltarea întreprinderii sociale REDU, care urmărește reducerea impactului negativ asupra mediului creat de industria textilă.

Cel Visător va îndeamnă să probati hainele pe tonuri muzicale bine alese chiar de el.

Intrarea la Bazar Solidar este liberă.

Bazar Solidar este un proiect iniţiat în 2010 de către Asociaţia Mai Bine, ONG cu peste 9 ani de experienţă în activităţi privind protecţia mediului și sprijinit de REDU, înterprindere socială ce are drept scop reducerea cantităţii de deşeuri textile prin transformarea lor în produse cu impact pozitiv asupra mediului și comunităţii.

INFO

Cafeneaua Acaju

Str. Sf. Sava 15, 700073, Iasi

Web: www.la-acaju.ro

FB:www.facebook.com/AcajuCafenea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: