Bazar Solidar pentru ANIMOS

Duminică, 1 octombrie 2017, vă invităm la noua ediție de Bazar Solidar pe terasa CUIBului, unde vor fi expuse articole vestimentare de vară și toamnă, accesorii și încălțăminte la prețuri prietenoase.

Asociația Mai Bine intenționează să creeze un Fond pentru Protecția Animalelor și pentru Conservarea Biodiversității din zona Iașului și din împrejurimi. Astfel va lua naștere proiectul ANIMOS ce are ca scop crearea unei platforme informative, un spațiu de dialog care să focalizeze atenția asupra vieții din jurul nostru și ce putem face să o protejăm. De asemenea, proiectul urmărește construirea unui sanctuar pentru viețuitoarele aflate în dificultate.

Evenimentul sprijinina solidar inițiativa de a pune bazele noului proiect ANIMOS prin direcționarea a 50% din veniturile realizate.

Așa cum obișnuiesc, reinvestesc și în dezvoltarea întreprinderii sociale REDU care urmărește reducerea impactului negativ asupra mediului creat de industria textilă și prin intermediul căruia colectăm selectiv bunuri și haine.

Atmosfera va fi animată de muzica pregătită de Cel Visător. Intrarea la Bazar Solidar este gratuită.

Bazar Solidar este un proiect iniţiat în 2010 de către Asociaţia Mai Bine, ONG cu peste 7 ani de experienţă în activităţi privind protecţia mediului și sprijinit de REDU, înterprindere socială ce are drept scop reducerea cantităţii de deşeuri textile prin transformarea lor în produse cu impact pozitiv asupra mediului și comunităţii.

INFO

CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Adresa: Str. Gavriil Musicescu nr. 14

Web: www.incuib.ro

FB: www.facebook.com/laCUIB

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , , ,

Scrie un comentariu: