Bazar Solidar la Acaju

Sâmbătă, 18 noiembrie, spațiul Acaju devine un loc de scotoceală de bunuri vestimentare, a căror viață sperăm noi să o prelungim, și astfel, să minimalizăm impactul negativ asupra mediului prin reutilizarea lor.

Echipa de designeri REDU vă propune ținute vestimentare de sezon, haine și accesorii recuperate la prețuri prietenoase, dar și produse verzi marca REDU realizate din resturi textile.

Sprijină campania noastră de conștientizare ecologică prin intermediul cumpărăturilor solidare, încurajează crearea de alternative de consum și participă totodată la dezvoltarea unei economii circulare cu impact pozitiv asupra mediului și comunității.

Întrucât ne dorim un mediu curat, te încurajăm să iei cu tine punga, sacoșa sau ambalajul reutilizabil în care să transporți cumpărăturile tale. Dacă ai articole vestimentare pe care nu le mai porți, noi le colectăm chiar în ziua evenimentului.

Toate veniturile realizate vor fi reinvestite în dezvoltarea întreprinderii sociale REDU, care urmărește reducerea impactului negativ asupra mediului creat de industria textilă.

Atmosfera va fi animată de muzica pregătită de Cel Visător.  Intrarea la Bazar Solidar este liberă. Sunteti așteptati cu ceai din partea casei!

Bazar Solidar este un proiect iniţiat în 2010 de către Asociaţia Mai Bine, ONG cu peste 8 ani de experienţă în activităţi privind protecţia mediului și sprijinit de REDU, înterprindere socială ce are drept scop reducerea cantităţii de deşeuri textile prin transformarea lor în produse cu impact pozitiv asupra mediului și comunităţii.

INFO

Cafeneaua Acaju

Str. Sf. Sava 15, 700073, Iasi

Web: www.la-acaju.ro

FB:www.facebook.com/AcajuCafenea

PE ACEEASI TEMA:

Pride Party la Acaju 

Jazz Brazilian la Acaju: Mara & Caue Project

Drum Day la Acaju

Festivalul de Teatru Contemporan UniTeatru 2019

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Doar iubirea – Șezătoare cu Nicoleta Cramaruc

Tiki Nights with Guest | AMULY

România prezentă cu peste 600 de titluri la Târgul Internaţional de Carte de la Beijing (21-25 august 2019)

Peste 2000 de turiști la Zilele Nordului. Cifrele ediției a șasea

1 comentariu la “Bazar Solidar la Acaju”

  1. Andrei Vladimir says:

    Fain eveniment, imi pare rau ca nu am ajuns.

Scrie un comentariu: