Bazar Solidar Gerar @Acaju

Începem anul îmbrăcați bine și totodată, făcând bine. Sâmbătă, 3 februarie,este organizata prima ediție de cumpărături solidare din acest an la care vor fi expuse numeroase articole vestimentare de sezon și nu numai.

Ce veți găsi? Bunuri materiale reused în stare foarte bună, cele mai noi produse verzi realizate în #AtelierulREDU, dar și produse cu -70% din colecțiile anterioare realizate în parteneriat cu Lisbeth Løvbak Berg/ L-L-B, toate la prețuri corecte.

Lise Hendrix, una dintre voluntarele acestei ediții pe partea de identitate vizuală expune o serie de accesorii realizate manual din hârtie împăturită foarte creativ.

Încurajăm un consum responsabil de bunuri vestimentare, a căror viață sperăm noi să o prelungim, și astfel, să minimalizăm impactul negativ asupra mediului prin reutilizarea lor. Întrucât ne dorim un mediu curat, te încurajăm să iei cu tine punga, sacoșa sau ambalajul reutilizabil în care să transporți cumpărăturile tale. Dacă ai articole vestimentare pe care nu le mai porți, noi le colectăm chiar în ziua evenimentului.

Toate veniturile realizate vor fi reinvestite în dezvoltarea întreprinderii sociale REDU, care urmărește reducerea impactului negativ asupra mediului creat de industria textilă.

Atmosfera va fi încălzită de muzica lui Cel Visător /https://soundcloud.com/celvisator

Intrarea la Bazar Solidar este liberă.

Bazar Solidar este un proiect iniţiat în 2010 de către Asociaţia Mai Bine, ONG cu peste 8 ani de experienţă în activităţi privind protecţia mediului și sprijinit de REDU, înterprindere socială ce are drept scop reducerea cantităţii de deşeuri textile prin transformarea lor în produse cu impact pozitiv asupra mediului și comunităţii.

INFO

Cafeneaua Acaju

Str. Sf. Sava 15, 700073, Iasi

Web: www.la-acaju.ro

FB:www.facebook.com/AcajuCafenea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: