Bazar Solidar, editie de toamna la casa REDU

bazar-solidar

Se organizeaza o nouă ediție de cumpărături solidare, sâmbătă, 29 octombrie, la casa REDU. Veti gasi articole vestimentare și accesorii de toamnă-iarnă, dar și articole de vară la prețuri foarte mici, vin fiert cu scorțișoară și portocală din partea casei și muzică mellow.

Dacă aveți lucruri ce nu vă mai sunt de folos, le puteți dona oricând sau chiar în ziua evenimentului. O parte din ele vor fi valorificate si transformate în produse noi, vor fi distribuite grupurilor defavorizate social sau vor fi expuse spre vânzare în cadrul Bazarului Solidar la prețuri foarte mici.

Deoarece suntem prieteni ai consumului responsabil, vă recomandăm să veniți la voi cu propriile genți (sacoșe de pânză, ambalaje reutilizabile etc.) în care să transportați produsele achiziționate.

Toate veniturile realizate vor fi reinvestite în dezvoltarea întreprinderii sociale REDU, care urmărește reducerea impactului negativ asupra mediului creat de industria textilă.

Intrarea la Bazar Solidar este gratuită.

Bazar Solidar este un proiect iniţiat în 2010 de către Asociaţia Mai Bine, ONG cu peste 7 ani de experienţă în activităţi privind protecţia mediului și sprijinit de REDU, înterprindere socială ce are drept scop reducerea cantităţii de deşeuri textile prin transformarea lor în produse cu impact pozitiv asupra mediului și comunităţii.

INFO

REDU

Str. Petru Rareș, nr. 6 (vis-a-vis de hotel Majestic) Iasi

www.maibine.eu

www.facebook.com/redu.org

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: