Bazar solidar, editie de primavara

baza solidar martie

Vă invităm la sediul REDU pentru a face cumpărături responsabile în cadrul unei noi ediții ”Bazar solidar”. Sunt pregătite o gamă variată de haine și accesorii donate de către ieșeni, pe care organizatorii le-au recondiționat, re-fericit, iar acum le expun la prețuri foarte mici.

De asemenea, veți avea oportunitatea să cumpărați și să aflați povestea produselor noi realizate din textile recuperate, toate fiind unicat prin modalitatea de îmbinare a materialelor și cromatică.

Dacă aveți lucruri care nu vă mai sunt de folos,  le puteți dona în aceeași zi în scopul reutilizării lor sau în sprijinirea prin donații a persoanelor defavorizate social.

Veniturile realizate vor fi direcționate către Asociația Mai B14ine, în susținerea proiectelor comunitare.

Deoarece consumul responsabil este o valoare importantă pe care o promovăm, vă recomandăm să veniți la voi cu propriile genți (sacoșe de pânză, ambalaje reutilizabile etc.) în care să transportați produsele achiziționate.

INTRARE

Veti fi asteptati cu ceai fair trade cald și rece. Intrarea este gratuită. Pentru mai multe detalii: 0332 438 103 sau contact@redu.org.ro

Iniţiat de Asociaţia Mai Bine, ONG cu peste 6 ani de experienţă în activităţi privind protecţia mediului, REDU are drept scop reducerea cantităţii de deşeuri prin transformarea lor în produse cu impact pozitiv asupra comunităţii şi este susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 în cadrul domeniului de finanţare Inovare Verde în Industria din România.

INFO

REDU

Str. Petru Rareș, nr. 6 (vis-a-vis de hotel Majestic) Iasi

www.maibine.eu

www.facebook.com/redu.org

PE ACEEASI TEMA:

Evenimentele din acest weekend de la Iulius Mall

Bazar Solidar – Wear Me Out

BagExpo, la Palas Mall

HubriFair – Targ de Dragobete

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Educatia prin tehnologie – Code School Clubs

Iași, Bistrița, Brașov și Roman – în competiția pentru titlul Capitala Tineretului din România

Let`s Do It, Romania! premiază cei mai implicați voluntari pentru realizarea Hărții Deșeurilor

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ – ,,CARUSEL” – SILVIA ANTON

Scrie un comentariu: