Bazar Caritabil

Sambata si duminica, 25, respectiv 26 iunie, intre orele 13 si 18, Asociatia Mai Bine organizeaza la Cafeneaua Acaju un nou Bazar Caritabil.

De ce Bazar? Pentru ca donam haine si obiecte din casa, le aranjam frumos, dupa nuante si gusturi ca sa le vindem ulterior la preturi modice.

De ce Caritabil? Pentru ca toate fondurile obtinute din vanzarea produselor vor fi directionate catre copiii unui centru de plasament din Iasi.

Asteptam sa participe oricine doreste sa dea o mana de ajutor copiilor defavorizati. E suficient sa faci o donatie a lucrurilor pe care nu le mai folosesti, dar care pot fi pe placul altora sau sa vii sa cumperi un cadou pentru cineva drag sau pentru tine. Sumele stranse vor fi folosite pentru a trimite in tabara la mare 15 copii institutionalizati cu dizabilitati psihice si fizice din Iasi.

Gesturile tale vor avea un triplu divident: ecologic – prin practica de reutilizare a produselor si reducerea consumului, social – prin donatia pe care o faci, si economic – prin cumparaturile tale solidare.

Donatiile pot fi aduse la Cafeneaua Acaju, pe Str. Sf Sava nr 15, sambata si duminica, 25-26 iunie intre orele 12 si 13, iar cumparatorii pot achizitiona lucruri intre orele 13.00 si 18.00. Va asteptam si va multumim.

Detalii: www.maibine.eu, http://la-acaju.blogspot.com;

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: