Bazar Bizar in Iasi, editia de primavara

afis-bazar-bizar-iasi-casa-de-cultura-mihia-ursachiAsociația Non-Guvernamentală C.O.N.TOUR și Casa de Cultură a Municipiului Iași “Mihai Ursachi” în parteneriat cu Rotaract Iași și Teo’s Caffee vă invită în zilele de 15-16 martie 2014 între orele 13-20 în incinta Casei de Cultură din Parcul Copou la Bazar Bizar.

Bazar Bizar este un eveniment social şi cultural alternativ dedicat celor care iubesc să petreacă ore în şir câutând comori în podul casei sau în dulapul bunicilor, descoperind sau rememorând parfumul vremurilor de altădată.

Bazar Bizar este locul unde găseşti haine, accesorii, cărţi, obiecte de uz casnic, electronice ce au povestea lor şi caută un nou proprietar. Este locul unde poţi să-ţi faci singur/ă accesoriile şi poţi să te regăseşti.

Bazar Bizar este târgul celor care găsesc altfel de metode de a-şi potoli setea de cumpărături, care sunt creativi, visători, care cred şi promovează sustenabilitatea şi dezvoltarea durabilă şi desconsideră consumerismul ca formă de relaxare.

Bazar Bizar este un manifest împotriva celor care ne manipulează prin reclame, împotriva celor care ne aleg activităţile de timp liber, împotriva celor care ne spun ce să cumpărăm. Ne propunem să rupem lanțul cumpărăm-consumăm-aruncăm și să introducem un nou obicei: reutilizarea obiectelor.

PROGRAM

  • 15 martie 2014

13.00 – 20.00 Târg de obiecte
16.00 – 17.00 Workshop bijuterii creative

  • 16 martie 2014

13.00 – 20.00 Târg de obiecte
16.00 – 17.00 Workshop bijuterii creative

Fiecare obiect are povestea lui. Tu pe care o alegi?

INFO

Asociația Non-Guvernamentală C.O.N.TOUR a fost înființată în anul 2012 și promovează arta și cultura sub toate formele ei.

www.facebook.com/Asociatia.C.O.N.TOUR

www.facebook.com/events/215243395331520

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: