Bazar bipolar @Acaju

Acaju și În Dialog vă invită la un eveniment de strângere de fonduri pentru a susține activitățile asociației În Dialog. O să puteți cumpăra brizbrizuri, haine de tot felul, încălțăminte, obiecte de decorațiune și altele. Raluca și Teodora o să fie în preajmă să fie în dialog cu voi despre curiozități legate de psihologie, terapie și alte nebunii.

Asociația În Dialog oferă suport specializat prin programe de educare, informare, consiliere psihologică și psihoterapie pentru persoanele cu diagnostic psihiatric, copii și familii afectate de fenomenul de migrație, pentru muncitoare sau muncitori sexuale/i și alte persoane care trec prin dificultăți emoționale sau relaționale.

Asociația În Dialog a inițiat rețeaua Hearing Voices România, o rețea internațională de suport pentru persoanele care aud voci sau experimentează alte forme de halucinații. Activitatea principală a Hearing Voices România este grupul de suport, care se întâlnește săptămânal. Pentru promovarea rețelei, În Dialog organizează pe 11-12 noiembrie 2017 un eveniment pentru profesioniștii din domeniul sănătății mintale. Mai multe detalii aici: goo.gl/NpTcMn .

Sănătatea mintală este un subiect puțin mediatizat, deși 2 din 3 români afirmă că au o relație directă sau indirectă cu bolile mintale. Bazar Bipolar este, pe lângă un eveniment de strângere de fonduri, o ocazie de a vorbi deschis despre un subiect aproape tabu și o încercare de combate stigma din jurul persoanelor cu diagnostic psihiatric.

Cine dorește să doneze lucruri care să fie vândute în cadrul Bazarului Bipolar, le poate lăsa la Acaju sau să sune la 0747 303 049 pentru a stabili un loc convenabil pentru ambele părți

INFO

Cafeneaua Acaju

Str. Sf. Sava 15, 700073, Iasi

Web: www.la-acaju.ro

FB:www.facebook.com/AcajuCafenea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: