Battle 1 vs 1 All Styles @ArtFest

all battle

Eşti pasionat de dans și vrei să te faci cunoscut? Vrei să arăți ca esti talentat și să te distrezi, in acelasi timp? ArtFest organizează împreună cu Quasar Dance, în data de 2 Mai de la ora 17:00, la Casa de Cultura M. Ursachi ( Parcul Copu), un Battle 1 vs 1 All Styles.

Proiectul este înființat în cadrul proiectului ArtFest organizat de cluburile Interact, Rotaract și Rotary în parteneriat cu clubul Quasar Dance. Coordonatoarea și cea care a venit cu inițiativa acestui proiect este Ioana Covaliu. Aceasta a mărturisit:

Am venit cu inițiativa pentru proiect deoarece vreau sa promovez această artă a dansului urban și nu numai. Tinerii talentați vor sa se afirme, iar noi prin acest proiect le oferim posibilitatea de a o face. Aceștia vor fi de asemenea premiați corespunzător, în bani și bineînțeles ca îi vom promova pe cei mai buni.

INSCRIERE

Concursul este dedicat persoanelor cu vârste cuprinse între 13 și 26 de ani, iar înscrierile se vor face pe baza actelor de identitate ale tuturor participanților. Taxa de participare (5 lei/persoană) trebuie achitată la înscriere. Va exista un juriu format din trei persoane experimentate în acest domeniu care va desemna caștigătorul, iar primii trei clasați vor primi premii în bani: Premiul I: 200 LEI; Premiul II: 150 LEI; Premiul III: 50 LEI.

Sursa: eragonvibes.com

INFO

ArtFest Iasi

www.facebook.com/artfestiasi

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

”Salvam o mama!” – Targ caritabil

45 de recitaluri de poezie în weekend-urile lunii august

Clubul Fotografilor Iasi – a 185-a intrevedere

Festivalul international ”Poezia la Iasi” 2018. PROGRAM

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Clubul Cinefililor va invita la film: “Gigi”

”Bani din cer”, in regia lui Horatiu Malaele

Sărbătoarea Vinului organizata concomitent la Bucuresti si Chisinau

NOK!NOK! / FITPTI 2018

Scrie un comentariu: