BassBeat Night

Sambata, 4 decembrie 2010, ora 22.00, conceptul BassBeat revine la Mojo cu o noua seara de underground beats. Pe line-up va fi prezent Dj Goblin (Koalition/Galati), Lauren(Urban Komitet- Iasi) si tanarul intrat in scena Malex.

DJ Goblin (Koalition crew-Galati) a prins firul muzicii electronice inca din jurul anului 1994,cand miscarea denumita generic “rave” domina partea de underground a muzicii acelor vremuri.A inceput sa colectioneze casete si CDuri, cautand constant sa acumuleze si sa evolueze noutiunile acestui stil. Trecand prin old-skool breakbeat si jungle, Goblin s-a oprit la ceea ce il caracterizeaza si astazi: drum&bass-ul. Debutul ca DJ nu s-a lasat asteptat,astfel, in 2003 –a pus muzica la primele sale petreceri. De atunci, ca membru al organizatiei locale Koalition Crew a particiapt la organizarea si desfasurearea evenimentelor ce aveau ca scop promovarea muzicii electronice in Galati, contribuind decisiv la formarea scenei locale. Din 2005 a inceput sa mixeze si la petreceri in tara, participand la evenimente importante din principalele orase ale tarii, din Iasi la Timisoara, de la Bucuresti la Deva sau Tg. Mures.
Backgroundul muzical si experienta il recomanda pe Goblin ca un real succes al petrecerilor drum&bass.

Lauren (Urban Komitet -Iasi) a inceput sa mixeze in 2005 cand a pus bazele echipei Urban Komitet, alaturi de care se face responsabil de o larga serie de evenimente underground .In tot acest interval a mixat alaturi de mari nume internatioanale ale scenei drum’n’bass cum ar fi : Calyx, Black Sun Empire, Concord Dawn, Electrosoul System , Paul B si multi altii .Ca si set Lauren se regaseste in aproape toate beaturile drum’n’bass cu influente de la techno, soul, funk si nu numai. Cu o selectie foarte variata , se pastreaza conservator pe bass music si calitate oferind o calatorie aparte.

Malex face parte din noul val de dj de drum’n’bass a Iasului cu selectii deep & techy; desi nu are o experienta vasta promite foarte mult.

Pret bilet:
– intre orele 22.00 – 24.00 = 10 lei
– intre orele 24.00 – 04.00 = 15 lei
Capacitate 150 de persoane.

INTERZIS ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: