BASS TURBAT canta cu Alternosfera, Coma, Argatu, Chimie si multi altii la prima editie a Shine Festival

Shine---POSTER-V3

Up To Eleven si Bass Turbat sunt noile confirmari la prima editie a festivalului SHINE care va avea loc vineri, 21 noiembrie 2014, de la ora 18:00 la Arenele Romane din Bucuresti. Trupele se alatura lineup-ului format pana acum din Alternosfera, Coma, Argatu, Chimie si I’m The Trip, inca un nume urmand a fi anuntat cat de curand pe afis.

Shine se doreste un fusion intre muzica live, hip hop si muzica electronica asa ca evenimentul se va intinde de la ora 18:00 pana la ora 5 dimineata, prima parte fiind dedicata trupelor de rock alternativ apoi dupa ora 23:30 urmand artistii de hip hop si muzica electronica pana in zori. Vom reveni cu programul complet cat de curand.

BILETE

Biletele Earlybird limitate la 200 de bucati din fiecare categorie la preturi speciale de 30 de lei Acces General si 40 de lei Golden Circle, pot fi gasite online pe www.iabilet.ro (plata prin card, Paypal, Vodafone, ramburs) si pe www.eventim.ro si in retelele iaBilet si Eventim (Mag. Muzica, Vodafone, Orange, Domo, Germanos, Senia, Perfect Tour, Uman, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului).

Va anuntam ca din fiecare categorie mai sunt disponibile in jur de 30 de bilete earlybird asa ca grabiti-va sa puneti mana pe bilete ieftine. Dupa epuizarea acestora, biletele vor costa 35 de lei AG respectiv 45 de lei Golden Circle iar in ziua concertului 40 respectiv 50 de lei.

Numarul de bilete este limitat la 1800 de bucati, din care doar 300 de bucati Golden Circle in fata scenei.

Sub egida “Come and Shine”, BestMusic isi ia angajamentul ferm sa organizeze anual o editie in care sa aduca pe scena o serie de artisti care au marcat industria muzicala atat locala cat si internationala. Editia din 2014, cea pilot, va avea o singura zi dar in 2015 deja se pregateste un eveniment de 3 zile, open air, pentru care au fost semnate cateva nume internationale serioase pentru datele de 6-7 iunie 2015.

SHINE este un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM si Deezer.

INFO

Arenele Romane

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: