BASCHET / Politehnica Iasi – Olimpia Brasov

Partida retur dintre Politehnica si Olimpia Brasov din prima faza a play-out-ului, se disputa astazi, de la ora 18:00 in Sala Polivalenta, dupa ce in tur, sub Timpa, brasovencele cistigasera cu 69-63.

Baschet feminin

Iesencele au nevoie sa cistige aceasta intilnire, pentru a avea cistiga dreptul de a mai juca un meci decisiv, la Brasov, pentru a scapa de emotiile retrogradarii. In echipa ieseana va fi prezenta si Gabriela Necula, dar va lipsi in continuare Beatrice Alaiba (accidentata). Ieri, in a doua partida din play-out, posibila adversara a Politehnicii in meciul decisiv pentru mentinerea in esalonul superior, CSM Oradea a invins pe Rapid cu 69-62, egalind scorul general.

Astazi mai au loc in play-out partidele Sepsi Sfintu Gheorghe – CSM Bucuresti (47-100) si Olimpia Bucuresti – “U” Cluj (46-60) In play-off se disputa meciurile Danzio Timisoara – CSM Tirgoviste (45-68), Teleorman Alexandria – Nova Vita Tirgu Mures (56-73), CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia (62-60) si SCM Craiova – ICIM Arad (61-77). In paranteze, sint rezultatele din prima mansa.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: