BASCHET / Politehnica CSS Unirea Iasi – CSS Giurgiu, 25 martie, ora 12.00

Duminica, 25 martie,  de la ora 12:00, in Sala Polivalenta, Politehnica CSS Unirea Iasi – CSS Giurgiu, in etapa a XXVIII-a a Diviziei A de baschet masculin. In acelasi timp, echipa feminina a Iasului joaca ultimul meci din sezonul regulat, la Timisoara

basketball

Pe 24 si 25 martie se disputa meciurile etapei a XXVIII-a (antepenultima) a sezonului regulat in Divizia A de baschet masculin, echipa Politehnica Iasi intilnind, pe teren propriu, formatia CSS Giurgiu. In privinta clasamentului, iesenii nu au cum sa evite ultimul loc (XV) din clasament, dupa 25 de meciuri pierdute din tot atitea jucate. Totusi multi se gindesc ca, in conditiile unei evolutii crescute in returul campionatului, cind lotul s-a intarit cu Zarkovic si Amarghioalei, Politehnica poate obtine o victorie “de onoare”, iar CSS Giurgiu ar putea fi victima, aflindu-se cu doua pozitii mai sus in clasament. Numai ca giurgiuvenii au obtinut sase victorii dintre care una de pomina, pe 12 martie, chiar contra actualului lider, BC Timisoara!. In ultimul meci disputat, elevii lui Brian Terrell au fost invinsi, pe teren propriu, cu 71-79 de Energia Rovinari, intr-un meci in care Kevin Simms (19), Catalin Vlaicu (17) si Brian Burrell (13) au fost cei mai buni realizatori. Partida se va disputa in Sala Polivalenta, miine, de la ora 12:00. Dupa acest joc, Politehnica va intilni, la sfirsitul saptaminii viitoare, echipa BCMU Pitesti, iar in ultima etapa va fi vizitata de Energia Rovinari.

Celelalte meciuri ale etapei: BC Mures – CSU Ploiesti, Dinamo – CSM Bucuresti, SCMU Craiova – “U” Mobitelco Cluj, BC Miercurea Ciuc – CSM Oradea (astazi), Energia Rovinari – BCMU Pitesti, Atlassib Sibiu – BC Timisoara (miine). Gaz Metan Medias sta.

Tot in acest week-end are loc si ultima etapa in intrecerea fetelor, etapa in care echipa Politehnica se deplaseaza in celalalt capat al tarii, pentru a intilni echipa BC Danzio Timisoara. Este o intilnire fara miza, intrucit echipa ieseana este “fixata” pe locul XV, iar timisorencele au asigurata pozitia a opta, care le califica in play-off. Mai mult, se stie si prima adversara a Iasului in play-out, Olimpia Brasov raminind pe pozitia a zecea, indiferent de rezultatele etapei. Meciul de la Timisoara se disputa tot miine, de la ora 12:00, etapa mai incluzind partidele: CSM Satu Mare – SCM Craiova, CSM Bucuresti – Olimpia Bucuresti, “U” Cluj – CSU Alba Iulia, Teleorman Alexandria – Nova Vita Tirgu Mures (astazi), Sepsi Sfintu Gheorghe – Olimpia Brasov. Partidele CSM Tirgoviste – CSM Oradea (105-39) si ICIM Arad – Rapid (82-57) s-au disputat in devans.

Sursa:  Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: