Baschet la Sala Polivalentă între Politehnica CSŞ Unirea și BC Farul Constanţa II

basket-masculin-iasi-sala-polivalenta-banca-fotoDuminică, 19 ianuarie 2014, de la ora 13:00, în Sala Polivalentă, Politehnica CSȘ Unirea joacă restanţa cu Farul II Constanţa.

Dacă haosul reprezintă ceva obişnuit în sportul românesc, Liga I a campionatului masculin reprezintă un capitol special. Astfel, în trei serii stufoase din care pică doar ultimele clasate, pline de echipe de plezirişti ori sateliţi ai echipelor din Liga I jocurile sunt făcute, dar deşi faza I s-a încheiat şi cea de-a doua trebuie să înceapă în februarie, nu s-a făcut încă repartizarea pe serii, pe motivul că mai sunt cinci restanţe de disputat în toate seriile, meciuri care nu pot influenţa componenţa celor trei serii din următoarea strigare. Una dintre cele cinci partide este Politehnica – CSŞ Unirea – BC Farul Constanţa II, amânat şi răs-amânat din varii motive. Partida trebuie să se dispute că scrie la regulament astfel încât cele două cluburi au căzut de acord asupra zilei de duminică, 19 ianuarie, de la ora 13:00 în Sala Polivalentă. Importante sunt doar două lucruri: că amatorii de baschet ieşeni îşi pot ostoi dorul după o pauză lungă, iar baschetbaliştii pregătiţi de Costel Moscalu şi Gabriel Clapon mai pot lua o primă de victorie, capitol la care sunt în pierdere din cauza neprezentării altora! Reamintim că Poli a câştigat toate meciurile susţinute până acum în această serie.

Sursă: www.ziaruldeiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziție Ana Adam curatoriată de Ami Barak la Borderline Art Space

Programul activităților recreative pentru ultima săptămână a Bibliotecii de vacanță „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”

IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online în Iași

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Scrie un comentariu: