BASCHET / Baraj cu BC Miercurea Ciuc

Federatia Romana de Baschet a anuntat ca in urma cererilor din partea mai multor echipe din Divizia A s-a luat decizia ca meciurile din play-out sa nu se mai dispute, cu exceptia celui care va determina echipa retrogradata.

Baraj baschet: BC Miercurea Ciuc - Politehnica CSS Unirea

La finalul turului actualei stagiuni echipa CS Otopeni s-a retras din Divizia A, invocind motive financiare, astfel ca s-a continuat cu doar 15 echipe. Mai multe cluburi au solicitat FRB ca, in acest caz, sa nu mai aiba loc meciurile din play-out, forul national luind o decizie pozitiva in sedinta de ieri. S-a decis, deci, ca jocurile pentru clasarea pe locurile IX-XIII sa nu se mai dispute, iar pentru locurile XIV-XV se va juca un singur tur, dupa sistemul cel mai bun din trei meciuri.

Concret, meciurile pentru evitarea retrogradarii se vor disputa intre echipele BC Miercurea Ciuc si Politehnica CSS Unirea, la 11, 18 si 21 aprilie, doua dintre cele trei partide disputindu-se pe terenul harghitenilor.

In vara, se preconiza ca Divizia A sa aiba, din acest an, 18 echipe, neretrogradind nimeni din acest sezon. Ulterior, s-a renuntat la aceasta idee.

Sursa: Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: